Şanlıurfa

Şanlıurfa'dan kısa kısa

16:46 29 Mart 2016
Şanlıurfa'dan kısa kısa

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda yapımı süren köprülü kavşak çalışmalarını inceledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Necip Fazıl Kısakürek ve Emniyet Caddesi'nde devam eden çalışmaları inceleyen Çiftçi, yetkililerden bilgi aldı. Çalışmaların tamamlanmasıyla trafiğin büyük ölçüde rahatlayacağını aktaran Çiftçi, yaşanan sıkıntıları en aza indirmek için özverili bir şekilde çalıştıklarını kaydetti.

Gelecekte yapılması planlanan hafif raylı sistemle ilgili çalışmalarının da sürdüğünü vurgulayan Çiftçi, "Allah'ın izniyle köprülü kavşaklarımızı istenilen sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

- Akçakale Belediye Başkanı Ayhan, muhtarlarla buluştu

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, muhtarlarla bir araya geldi.

Belediye toplantı salonunda düzenlenen buluşmada muhtarlarla sohbet eden ve sıkıntılarını dinleyen Ayhan, Akçakale- Ceylanpınar karayolu ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Ayhan, yol yapımı için çaba harcayan AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Kemalettin Yılmaztekin ve Halil Özcan’a da teşekkür etti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.