Şanlıurfa

Anadolu Ajansı 96 yaşında

12:46 06 Nisan 2016
Anadolu Ajansı 96 yaşında

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Anadolu Ajansı köklü bir kuruluş ve ajans olarak hem milletimize hem de Türkiye'mize hizmet veriyor" dedi.

Çiftçi, Anadolu Ajansı'nın (AA) 96. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, hem ajansın kuruluşunun hem de Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun yakın günlerde gerçekleşmesinin güzel bir tevafuk olduğunu ve iki mutluluğu aynı anda yaşadıklarını söyledi.

Ajansın Türkiye'nin köklü kuruluşları arasında yer aldığını belirten Çiftçi, "Anadolu Ajansı köklü bir kuruluş ve ajans olarak hem milletimize hem de Türkiye'mize hizmet veriyor." dedi.

Ajansların toplumun sesi olduğunu ifade eden Çiftçi, "Özellikle Anadolu Ajansı gibi köklü kuruluşlarımızın toplumun gelişmesinde, demokrasinin egemenliğinde, hukukun hakim kılınmasında emekleri var, alın terleri var. Ben burada Anadolu Ajansı'nın tüm yetkililerini, çalışanlarının tamamını kutluyorum. Nice yıllara.. Bizim ülke olarak nice köklü kuruluşlara ihtiyacımızın olduğunu belirtmek istiyorum. İnşallah nice 96 yıllar geçer diyorum. İnşallah hep birlikte ülkemize güzel hizmetlere imza atarız." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.