Şanlıurfa

Kadın girişimciler Şanlılurfa'da buluştu

11:40 21 Nisan 2016
Kadın girişimciler Şanlılurfa'da buluştu

Türkiye Odalar Borsalar Birliği, (TOBB) Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurulu tarafından "Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Şanlıurfa Buluşması" etkinliği düzenlendi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan açıklamaya göre, Harran Üniversitesi'nde düzenlenen programa konuşmacı olarak katılan, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Evrim Aras, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Zeynep Erkunt Armağan ve TOBB Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Dilek Aslan, iş dünyasında kadın olmanın zorlukları, kadınların başarıları ve hedefleri gibi konularda bilgi verdi ve katılımcıların sorularını yanıtladı.

Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Vildan Polat, amaçlarının kentteki kadın girişimci sayısını arttırmak olduğunu belirtti.

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Cevahir Asuman Yazmacı ise bir ülkenin veya bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına öncülük eden unsurların başında kadınların geldiğini ifade ederek, gelişmiş toplumlarda kadınların daha fazla sosyal hayatın içinde olduğunu ifade etti.

Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu ve Eğitmen Hülya Erbeyli, "Girişimcilik", "Liderlik" ve "Kariyer" konularında söyleşi gerçekleştirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.