Şanlıurfa

Siverek’te TEOG'ta başarılı olan öğrencilere gezi

17:02 02 Mayıs 2016
Siverek’te TEOG'ta başarılı olan öğrencilere gezi

Siverek Kaymakamlığı TEOG sınavında başarılı olan öğrencilere yönelik, Çanakkale ve Ankara'ya gezi düzenledi.

Siverek Belediyesi tarafından desteklenen gezi kapsamında sınavında başarı gösteren 11 okuldan 33 öğrenci, 11 idareci Çanakkale'de şehitlik, Gelibolu adası gezisinin ardından Ankara’da Anıtkabir, eski meclis ve tarihi yerleri gezecek.

Siverek Kaymakamı Vural Karagül, yaptığı açıklamada başarılı öğrencileri yetiştiren öğretmenlere teşekkür ederek, şöyle devam etti:

"Bu organizasyonu aslında kendileri tertip etti. Bizden destek talep ettiler, bizde kendilerine kaymakamlık olarak maddi destekte bulunduk. Çocuklarımız, Çanakkale'yi gezecekler şehitliği ziyaret edip ecdadın Çanakkale'de yaptıklarını ve bu vatan için şehit olduklarını görmeleri önem taşıyor. Ayrıca Anıtkabir'i ziyaret edecekler, ziyaret 5 gün olarak planlandı. İnşallah kazasız belasız gidip dönerler."

8. sınıf öğrencisi İlknur Gümüştaş daha önce Siverek dışına çıkmadığını belirterek, "TEOG sınavındaki başarımızdan dolayı bizi Çanakkale ve Ankara’ya gönderiyorlar. Öncelikle kaymakamımıza bu gezi için teşekkür ederim. Çok heyecanlıyım." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.