Şanlıurfa

Şanlıurfa'dan kısa kısa

15:33 16 Mayıs 2016
Şanlıurfa'dan kısa kısa

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Diyarbakır'da terörle mücadele sırasında yaralanan askeri ziyaret etti.

Atilla ile beraberindekiler, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terörle mücadele sırasında yaralanan ve GATA tedavisinin ardından memleketi Ceylanpınar'a dönen Astsubay Hamza İyigün'ü evinde ziyaret etti, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Atilla, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, şehit ve gazilere büyük minnettarlık duyduklarını söyledi.

Güvenlik güçlerinin vatanın bölünmemesi için canları pahasına görevlerini sürdürdüğünü belirten Atilla, " Onlar bu kutsal dava uğrunda canları pahasına, vatanı savunma adına yaralandılar ve gazi oldular. Bugüne kadar bu kutsal davada şehit olan ve yaralanan güvenlik personelleri olmamış olsaydı bizler bugün evlerimizde rahatlıkla oturamayacaktık. Onlar, bizler ve çocuklarımız rahat edelim diye kendilerini tehlikeye atarak, canlarını hiçe sayarak, bizim çocuklarımız yetim kalmasın diye kendi çocuklarını yetim bırakan kahramanlardırlar." dedi.

Memleketine kısa süreliğine geldiğini anlatan Astsubay İyigün yaralandığı günden itibaren kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

-Viranşehir'de TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı

Viranşehir Bahçelievler İmam Hatip Ortaokulu tarafından TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlendi.

Bahçelievler Mahallesi'ndeki okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerin hazırladığı projeler, davetlilere tanıtıldı.

Okul Müdürü Fethi Yıldırım, yaptığı açıklamada, Viranşehir'de bu tarz bilim fuarlarının yapılmasının öğrencilerin hayatlarına büyük katkı sağladığını belirterek, yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.