Şanlıurfa

Şanlıurfa'da yaşlı ve bakıma muhtaçlara temizlik desteği

12:28 23 Mayıs 2016
Şanlıurfa'da yaşlı ve bakıma muhtaçlara temizlik desteği

Şanlıurfa'da, Haliliye Belediyesi tarafından yürütülen "evde bakım" hizmetleri kapsamında yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların evleri temizlendi, saç ve sakalları kesildi.

Haliliye ilçesinde yaklaşık 6 ay önce başlatılan "evde bakım" hizmeti kapsamında bugüne kadar ilçe genelindeki 50 ailenin evi, periyodik olarak temizlendi.

Temizlik sırasında ev sakinlerine çay servisinde de bulunulan görevliler, vatandaşların da takdirini aldı.

Saç-sakal ile el ve ayak tırnak kesimini dahi yapan ekipler, temizlik işlerini bitirdikten sonra ise ev sahiplerine içecek ikramında bulunup, sohbet ediyor.

Mahallesinde 11 aileye evde bakım hizmeti verildiğini belirten Selahattin Eyyübi Mahallesi Muhtarı Ali Genç, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında verilen hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Desteğin gerçekten ihtiyaç sahibi vatandaşlar açısından büyük kolaylık olduğunu anlatan Genç, emeği geçen başta Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol olmak üzere herkese teşekkür etti.

Söz konusu hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşlar, belediyeyi aradıktan sonra yapılacak incelemenin ardından "evde bakım" desteği alabiliyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.