Şanlıurfa

Şanlıurfa Valisi Küçük:

10:27 12 Haziran 2016
Şanlıurfa Valisi Küçük:

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, kentte alınan terör önlemleriyle ilgili, "Bütün jandarma karakollarının etrafı tamamen betonlaştırıldı çünkü terör örgütünün ana hedefi buralara araçlarla saldırı yapmak." dedi.

Yayımlanan son Valiler Kararnamesi ile Bursa Valiliğine atanan Küçük, veda ziyaretleri kapsamında bir grup gazeteciyle bir araya geldi.

Kentte alınan güvenlik önlemlerine ilişkin Küçük, şehrin güvenliğinin çok önemli olduğunu belirterek, halkın güvenliği için her türlü tedbiri gece gündüz aldıklarını söyledi.

Terör örgütlerinin ana hedefinin güvenlik güçleri ve onların bulunduğu karakollar olduğunu ifade eden Küçük, "Karakolların etrafını güçlendirilmiş betonlarla kapladık. Bütün jandarma karakollarının etrafı tamamen betonlaştırıldı. Çünkü terör örgütünün ana hedefi buralara araçlarla saldırı yapmak. Emniyet birimlerinin etrafını beton bloklarla güçlendiriyoruz. Bizim asıl gayemiz Şanlıurfalıların güvenliğini sağlamaktır. Bunun için bütün birimlerimiz gece gündüz, ayaktadır, teyakkuzdadır, istihbarat birimlerimiz hepsi Şanlıurfalıların hizmetindedir." sözlerine yer verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.