Şanlıurfa

Eyyübiye Belediyesinden gıda yardımı

16:25 14 Haziran 2016
Eyyübiye Belediyesinden gıda yardımı

Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye Belediyesi tarafından, ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere hazırlanan 5 bin gıda paketinin dağıtımına devam ediliyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, gıda paketlerinin bulunduğu depoda incelemelerde bulunarak, yardım kolilerinin araçlara yüklenmesine yardımcı oldu.

İçerisinde yağ, şeker, pirinç, bulgur, çay, makarna, mercimek ve un gibi temel gıda malzemelerinden oluşan gıda paketleri, ekipler tarafından söz konusu ailelere teslim ediliyor.

Yardımların yıl boyunca periyodik olarak devam edeceğini belirten Ekinci, ilçede dar gelirli insanların yoğun olarak yaşadığını anımsattı.

Ekinci, vatandaşlara en iyi şekilde hizmet sunmaya çalıştıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Çalışmalar sonucunda dar gelirli ailelerimizi tespit ettik. Ailelerimize yönelik uygulamalarımız var, bu uygulamalardan biri de gıda paketidir. Bu ramazan ayı içerisinde 5 bin gıda paketi hazır durumda ve ekiplerimiz aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalışacağız. Buradaki amaç bir şekilde evine bu tarz temel ihtiyaç maddeleri girmeyen birileri varsa belki bizler bunu yerine getirmiş olacağız. Bizler için belki bir gıda paketidir, onlar için ise bir ay ihtiyacını karşılamasıdır, dolayısıyla ciddi anlamda bunu önemsiyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.