Şanlıurfa

Ceylanpınar'a 20 dönümlük park

15:57 23 Haziran 2016
Ceylanpınar'a 20 dönümlük park

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ceylanpınar'da yaptırılan 20 dönümlük parkın açılışı yapıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçe girişindeki Özbek Mahallesinde yer alan Büyükşehir Parkı'nda, çocuk oyun alanları, kamelyalar, spor aletleri ve yürüyüş yolları yer alıyor.

Programa katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ilçede çok önemli projelere imza attıklarını ve bu tür çalışmaların süreceğini belirtti.

"Her geldiğimizde ya bir hizmetin açılışını yapacağız, yada bir hizmetin temelini atacağız" diyen Başkan Çiftçi, amaçlarının halkı memnun etmek olduğunu kaydetti.

Tüm ilçelere eşit şekilde hizmet ulaştırdıklarına vurgu yapan Başkan Çiftçi, şunları kaydetti:

"AK Parti belediyesi olarak bu denli güzel hizmetlere vesile olduğumuz için Allah'a hamd ediyoruz. Allah'ın izniyle önümüzdeki aylarda Ceylanpınar'da yoğun bir çalışma başlayacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak 13 ilçenin sorumluluğunu üstleniyoruz. İlçemizle ilgili rakamları aldık, Büyükşehir Belediyesi olarak ilçemizin 38 mahallesinin tamamında 116 kilometre yol yaparak Ceylanpınarlıların hizmetine sunduk. Kent merkezi ve ilçelerde büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Halkın hizmetindeyiz amacımız ise vatandaşlarımızı memnun kılmaktır. Vatandaşlarımızın sorunları için gece gündüz dertleniyor sorunlarını çözmek için büyük bir özveriyle çalışıyoruz."

Ceylanpınar'a bir de semt pazarı kazandıracaklarının müjdesini veren Çiftçi, "Ceylanpınar'da yatırımları bir bir gerçekleştiriyoruz. Açılışını gerçekleştirdiğimiz bu güzel parkın yanında ilçemizin ihtiyacını karşılayacak olan semt pazarının temelini atacağız. İncelemelerimiz kapsamında Özbek Mahallesinde bulunan eskiyen yolun da tamamını beton parke yapacağız." dedi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.