Şanlıurfa

Şanlıurfa'daki çatışma

17:31 11 Temmuz 2016
Şanlıurfa'daki çatışma

Şanlıurfa Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki otobüs firması sahipleri, terminalde dün yaşanan ve 3 polisin şehit olmasına 3 polisin yaralanmasına neden olan olaya tepkilerini iş yerlerine Türk bayrağı asarak gösterdi.

Esentepe Mahallesi'ndeki terminalde, dün kimlik kontrolü yapan polislere H.D. E'nin (17) silahla karşılık vermesi sonucu çıkan çatışmada 3 polisin şehit olması, 3 polisin yaralanmasının ardından bugün terminalle 2 büyük Türk bayrağı asıldı.

Terminaldeki otobüs firmaları sahipleri de iş yerlerinin girişine Türk bayrakları asarak, yaşananlara tepki gösterdi.

Otobüs firması yetkilisi İbrahim Şahap, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün gece terminalde yaşanan üzücü olayın tüm Türkiye'yi derinden üzdüğünü söyledi.

Şanlıurfa'nın böyle üzücü olaylarla anılmasını istemediklerini belirten Şahap, "Bu olay bizi çok üzdü. Tüm Türkiye'nin başı sağolsun. Olaya tepkimizi göstermek için iş yerimize Türk bayrağı astık." dedi.

Terminal çalışanı Hüseyin Demirpark da dünkü çatışmada şehit olan polislerle her gün terminalde sohbet ettiğini anlatarak, "Polislerimizle kardeş gibiydik. Birçok defa birlikte yemek yedik. Çok iyi insanlardı. Olayı duyunca çok üzüldük. İnşallah bir daha böyle üzücü olay yaşanmaz." diye konuştu.

Firma yetkilisi Barış Dağ ise yaşanan olay sebebiyle büyük üzüntü içerisinde olduklarını belirterek, şehit polislerin yakınlarına sabır diledi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.