Şanlıurfa

Şanlıurfa'da şehitlerin isimleri gençlik merkezlerine verildi

15:50 10 Ağustos 2016
Şanlıurfa'da şehitlerin isimleri gençlik merkezlerine verildi

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olan 4 kişinin adı gençlik merkezlerine verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce park ve camilere verilen şehitlerin isimlerinin yeni nesiller tarafından da anılmasını istediklerini söyledi.

Türkiye'nin bu hainlere karşı birlik ve beraberlik içinde dik durduğunu ifade eden Keşküş, 15 Temmuz'da yaşanan, vatana, millete, bayrağa, ezana, Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik haince, alçakça, ahlaksızca darbe girişimini lanetlediklerini belirtti.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak personelle birlikte demokrasi nöbetine katıldıklarını aktaran Keşküş, "Türkiye Cumhuriyeti çok büyük bir devlettir. Devlette işlevsellik esastır, bu minvalde çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz." diye konuştu.

Keşküş, aldıkları karar doğrultusunda Yenişehir Gençlik Merkezine, Şehit Şefik Şefkatlioğlu Gençlik Merkezi, Karaköprü Gençlik Merkezine Şehit Mustafa Direkli Gençlik Merkezi, İpekyol Gençlik Merkezine Şehit Ümit Yolcu Gençlik Merkezi, Bağlarbaşı Gençlik Merkezine ise Şehit İbrahim Halil Yıldırım Gençlik Merkezi isimlerinin verildiğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.