Şanlıurfa

Şanlıurfaspor'da transfer çalışmaları

13:41 11 Ağustos 2016
Şanlıurfaspor'da transfer çalışmaları

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da kulüp başkanı İsmail Bağıban, ön libero, orta saha ve forvet mevkilerine futbolcu transfer edeceklerini belirtti.

Bağıban, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde gerçekleştirilen kamp çalışmalarının verimli şekilde sürdüğünü söyledi.

Şu ana kadar 3 hazırlık maçı oynadıklarını aktaran Bağıban, söz konusu müsabakalarda takımın eksiklerini görme imkanı bulduklarını ifade etti.

Transfer çalışmalarına devam ettiklerini vurgulayan Bağıban, şunları kaydetti:

"Eksik bölgelerimiz var. Ön libero, orta saha ve forvete takviyeler yapacağız. Yapacağımız transferler Şanlıurfaspor'a gelecek futbolculardan sonra umarım daha iyi bir noktaya geliriz. Bize gelmek isteyen çok değerli futbolcu kardeşlerimiz var, seçici davranıyoruz. Transfer komitemiz var. Onlarla hareket ederek, istişare ederek futbolcuları değerlendiriyoruz. Belli bir bütçemiz var bunu aşmamaya çalışıyoruz ama şimdi orta saha ve forvet için biraz bütçemizi aşacağız. Biz öncelikle takım olmaya çalışacağız. Birliktelik ve takım olmak başarıya götürür."

Transfer kapsamında 3 yerli 3 de yabancı futbolcuyla görüşme yaptıklarını aktaran Bağıban, doğru ve ekonomik transfer için hassasiyet gösterdiklerini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.