Şanlıurfa

Şanlıurfaspor ligde 4 maçtır kazanamıyor

14:10 31 Ekim 2016
Şanlıurfaspor ligde 4 maçtır kazanamıyor

TFF 1. Lig'de 9. haftayı Mersin İdmanyurdu (1-1) beraberliğiyle kapatan Şanlıurfaspor, 4 maçtır galibiyet elde edemiyor.

GAP Arena'da dün konuk ettiği rakibi karşısında 1-0 geriye düştüğü maçta penaltıdan Fevzi Özkan'ın attığı golle eşitliği sağlayan Şanlıurfa temsilcisi, sahadan beraberlikle ayrıldı.

Şanlıurfaspor, bu sezon kazandığı 2 müsabakayı da seyircisi önünde oynadı. İlk hafta maçında Ümraniyespor ve 5. haftadaki Bandırmaspor maçlarından sarı-yeşilli ekip aynı skorla (1-0) galip geldi.

Ligde 2. hafta Eskişehirspor (1-1), 3. hafta Giresunspor (1-1), 6. hafta Adana Demirspor (0-0) ve 9. haftada Mersin İdmanyurdu (1-1) ile berabere kalan sarı-yeşilli ekip, 4. hafta Göztepe (2-0), 7. hafta Yeni Malatyaspor (2-1) ve 8. hafta Sivasspor (2-0) maçlarında yenildi.


- Gol bulmakta zorlanıyor

Kadrosunda Batuhan Karadeniz ve Etiyopyalı Amin Askar gibi tecrübeli forvetleri barındıran sarı-yeşilli ekip, bu sezon rakip fileleri havalandırmakta zorlanıyor.

Şanlıurfaspor, bu sezon attığı 6 golle Samsunspor'un ardından ligin en az gol atan ikinci takımı durumunda.

Sarı-yeşilli ekipte, Batuhan Artarslan ile Ramazan Sal ikişer, Fevzi Özkan ile Carlos Fortes ise birer golle takıma katkı sağladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.