Şanlıurfa

Karaköprü Belediyespor'da Yozgatlı dönemi

15:40 20 Kasım 2017
Karaköprü Belediyespor'da Yozgatlı dönemi

TTF 3. Lig'de mücadele eden Karaköprü Belediyespor teknik direktör Mehmet Yozgatlı ile sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, ligde alınan kötü sonuçların ardından kulüp teknik direktör değişikliğine gitti.

Bülent Topuzoğlu ile yolların ayrılmasından sonra bir süre takımın başında antrenör Ahmet Pişkin yer alırken, yapılan araştırmaların ardından teknik direktörlüğe bir dönem Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta forma giyen Mehmet Yozgatlı getirildi.

Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ve yöneticiler teknik direktör Mehmet Yozgatlı ile bir araya gelerek sözleşme imzaladı.

Kudat yaptığı açıklamada teknik direktör Bülent Topuzoğlu ile yolların ayrılmasının ardından kulübün teknik direktör arayışına girdiğini söyledi.

Teknik direktör Yozgatlı ile anlaştıklarını aktaran Kudat, "Bir süredir yapılan araştırmaların ardından teknik direktörlüğe bir dönem Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta forma giyen Mehmet Yozgatlı getirildi. Önümüzde uzun bir süreç var. Şu ana kadar maalesef istediğimiz sonuçları alamadık. İnşallah bundan sonra hocamızla birlikte el ele vererek takımımızı istenen seviyeye getirecek ve taraftarımızı mutlu edecek sonuçlar alacağız. Hocamız camiamıza hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Teknik direktörlüğe getirilen Mehmet Yozgatlı ise kendisine güvenen kulüp yönetimine teşekkür ederek, "El ele verip takımı istenen düzeye getireceğiz. Önümüzde uzun bir lig var. Öncelikle devre arasına kadar 4 maçı kazanıp devreye gideceğiz ve sonrasında iyi bir çalışmayla güzel yerlere geleceğimize inanıyoruz. Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.