Şanlıurfa

Şanlıurfa'dan kısa kısa

18:41 15 Mart 2018
Şanlıurfa'dan kısa kısa

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü ile AFAD Şanlıurfa İl Müdürlüğü tarafından öğrencilere yönelik doğal afet konulu seminer düzenlendi.

Göbeklitepe Ortaokulunda gerçekleştirilen seminerde AFAD görevleri Mehmet Ali Urluk ve Fahri Padak öğrencilere Afet durumunda neler yapılmasıyla konusunda bilgi verdi.

İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm Aktabur, seminerin ardından yaptığı açıklamada, "Akademik, atölye, kulüp çalışmalarının yanında sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal çalışmalarımız devam etmektedir. Bugünde gençlerimize hayatları boyunca karşılaşabilecekleri afetler konusunda hayata hazırlıklı ve bilgili olmaları için bilinçlendirmeye çalışıyoruz. Programımıza destek olan Şanlıurfa AFAD İl Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ediyorum." dedi.

- 14 Mart Tıp Bayramı

Viranşehir Devlet Hastanesi tarafından 14 Mart Tıp Bayramı dolaysıyla program düzenlendi.

Kaymakamı Ömer Çimşit, programda yaptığı konuşmada sağlıklı toplum olabilme yolunda var gücüyle çalışan, insanlığa nitelikli yaşam sunmayı amaç edinen hekimlerin sağlık hizmetini her alanında fedakarca yürüttüğünü söyledi.

Hastanenin Başhekimi İlhan Erkan da sağlık çalışanlarının birçok zorluklara göğüs gererek görevini en iyi şekilde yapmaya çalıştığını belirtti.

Konuşmaların ardından 13 hastane çalışanına "Başarı Belgesi" verildi.

- 15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü

Harran Üniversitesi Birecik Meslek Yüksekokulu (MYÖ) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Bölümü tarafından "15 Mart Dünya Tüketiciler Günü" nedeniyle semir düzenlendi.

Okulun konferans salonunda düzenlenen programda, Birecik Kaymakamlığı Tüketici Hakem Heyeti Raportörü Mehmet Güç, tüketici haklarıyla ilgili bilgi verdi.

Sunum eşliğinde gerçekleşen seminerde Güç, katılımcıların sorunlarını cevapladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.