Şanlıurfa

Şanlıurfalı işitme engelli voleybolcuların başarısı

15:38 08 Mayıs 2018
Şanlıurfalı işitme engelli voleybolcuların başarısı

Şanlıurfa'da düzenlenen voleybol kursuna katılan işitme engelliler, katıldıkları ilk turnuvada dördüncü olmayı başardı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen voleybol kursuna katılan işitme engelli kızlar, İzmir'de düzenlenen ve 12 takımın katıldığı Türkiye İşitme Engelliler Plaj Voleybolu Şampiyonası'nda 4. olarak kısa bir süre içinde başarılı olmanın sevincini yaşadı.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü Şube Müdürü Murat Önen, gazetecilere yaptığı açılamada, engelleri aşmak adına bazı çalışmalar yaptıklarını belirterek, turnuvada 4. olan Şanlıurfa işitme engelliler voleybol takımı oyuncularını başarılarından dolayı tebrik etti.

Kurum olarak Şanıurfa'da bulunan engelliler için devletin tüm imkanlarını kullandırmaya çalıştıklarını anlatan Önen, "Çocuklarımızın başarısı bizleri çok sevindirdi. Bu başarının devam etmesi ve daha iyi yerlere gelebilmelerini hedefliyoruz." diye konuştu.

Antrenör Memet Şibak ise 1 ay önce başladıkları kursların ardından katıldıkları ilk turnuvada başarılı olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

İşaret dili uzmanı Şenay Şengün Sınmaz da başarılarından dolayı sporcuları tebrik etti.

Oyunculardan Seval Tuba Bülbül de çok mutlu olduklarını belirterek, kendilerine destek veren tüm kurum ve çalışanlarına teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.