Şanlıurfa

Şanlıurfa'da emlakçılar için eğitim protokolü imzalandı

13:19 19 Mayıs 2018
Şanlıurfa'da emlakçılar için eğitim protokolü imzalandı

Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odası ile Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Araştırma Merkezi (HARÜSEM) arasında emlakçıların eğitimine yönelik protokol imzalandı.

Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odasının ev sahipliğinde gerçekleşen törende konuşan Başkan Selahattin Tokmak, kentte emlak sektörünü daha iyi yere taşımak için böyle bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

Eğitimlerin bir ay süreli olacağını ifade eden Tokmak, "Şanlıurfa'da emlakçılar ilk kez böyle bir eğitim alacak. Bu çalışma çok çok önemli, bir emlakçının ofisine gelen müşteriye başından sonuna kadar nasıl davranması gerektiğinin en ince ayrıntısına kadar anlatacağız. Emlakçılık sektörünü daha kaliteli hale getirmek istiyoruz. Mesleğin itibarını yükseltme amacındayız. Bu anlamda HARÜSEM'e de katıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Kursun verimli olmasını diliyorum." dedi.

HARÜSEM Müdürü Doç. Dr. Celal Ağan ise Şanlıurfa'da ilk kez bir esnaf odasının böyle bir eğitim talep ettiğini vurgulayarak, bunun diğer sektörlere de olumlu yansıyacağına inandığını kaydetti.

Konuşmaların ardından Tokmak ve Ağan, söz konusu protokolü imzaladı.

Paşabağı Mahallesi'ndeki bir restoranda gerçekleştirilen programda, Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Başkanı Hacı Ali Taylan ve Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Selahattin Tokmak, katılımcılara, gayrimenkul sektörüyle ilgili yeni gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Konuşmaların ardından emlakçılar, söz alarak sektörle ilgili merak ettikleri soruları ilgililere yöneltti.

Çalıştayın sonunda konuklara plaket takdim edildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.