Şanlıurfa

Viranşehir'den kısa kısa

18:07 28 Mayıs 2018
Viranşehir'den kısa kısa

Türk Kızılayı Viranşehir Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapıldı.

Türk Kızılayı Viranşehir Şube Başkanı Hasan Basri Etli, yaptığı açıklamada, ramazan ayının birlik beraberlik ve kardeşlik ayı olduğunu söyledi.

Yardımlarda emeği geçenlere teşekkür eden Etli, "İlçemizde daha önce tespit ettiğimiz yoksul ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza gıda kolilerini teslim ettik. Ramazan ayı içinde yiyecek ekmeği olmayan insanlarımız var. Bizler komşusu açken tok yatan bir millet değiliz. Duyarlı vatandaşlarımız sorumluluk bilinci ile hareket ederek veren el ile alan el arasında köprü vazifesi gören Kızılayımıza bağışta bulunuyor. Bizler de bu bağışları ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz." dedi.

- Viranşehir Belediyesi'nin çalışmaları

Viranşehir Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde asfalt çalışması başlatıldı.

Yaban Mahallesi'nde devam eden asfalt çalışmalarını inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Halef Kete, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kete, yaptığı açıklamada, çalışmaların planlama ve program çerçevesinde devam ettiğini söyledi.

Bütün mahallelere hizmet ulaştırmaya çalıştıklarını anlatan Kete, " Uzun yıllar hizmet görmeyen ve ulaşım sorunu bulunan Yaban mahallesi sakinlerini hizmetle buluştu. Aynı şekilde 27 mahallede 2018 yılı itibari ile çalışma yapacağız. 5 kilometre asfalt yol mahallesi sakinlerine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.