Şanlıurfa

Eyyübiye Belediyesinin çalışmaları

15:05 07 Haziran 2018
Eyyübiye Belediyesinin çalışmaları

Eyyübiye ilçesinde yapımı tamamlanan spor kompleksi hizmete açıldı.

Payamlı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan spor kompleksinin açılışı için tören düzenlendi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, törende yaptığı konuşmada, spor kompleksleriyle gençliği kötü alışkanlıklardan uzak tutup, sportif faaliyetlere yönlendirdiklerini söyledi.

Spor kompleksinin yapımını kısa sürede tamamladıklarını belirten Ekinci, "Burada gençlerimiz kaliteli vakit geçireceklerdir. Cenab-ı Hak nasip etti biz bu yerlere geldik, devletimizin imkanlarıyla kırsallarımıza güzel tesisler yapmaya başladık .İnanıyorum ki bu güzel tesisler ile beraber spor daha çok gündeme alınacak. Sporun gündeme alındığı yerlerde de farklı fikirler türemez. Eyyübiye Belediyesi olarak gençlere yönelik farkındalık yaratacak çalışmalarımız var. Ak Evler spor salonlarında lisanslı sporcularımız yetişiyor. Burada 3 binden fazla lisanlı sporcumuz var. Bu sporcularımız sadece ilde ve bölgede birincilik elde etmiyorlar. Türkiye'de 1'inci olan gençlerimiz var. Onun ötesinde ülkemizi yurt dışında temsil eden gençlerimiz var." diye konuştu.

Payamlı Mahalle Muhtarı Nebi Kılıç da hizmetlerinden dolayı Eyyübiye Belediyesine teşekkür ederek " Bu kompleksi bizlere kazandırdıkları için kendilerine minnettarız ve çok teşekkür ederiz. Çevre köylerdeki arkadaşlarımıza her zaman kapımız açıktır. Onlar da istedikleri zaman bu futbol sahasını kullanabilirler." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.