Şanlıurfa

Eyyübiye Belediyesi'nden yetimlere yardım

11:05 11 Haziran 2018
Eyyübiye Belediyesi'nden yetimlere yardım

Eyyübiye Belediyesi tarafından yetim ve öksüz çocuklara giyim yardımı yapıldı.

Ay Işığım Yetim ve Öksüz Derneğini ziyaret eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile beraberindekiler, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Dernek çalışanları ve yetim çocuklarla sohbet eden Ekinci, taleplerini dinledi.

Ekinci, yaptığı açıklamada sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışma yürütüklerini söyledi.

Ramazan Bayramı öncesi yetim ve öksüz çocukları sevindirmeye çalıştıklarını belirten Ekinci, şunları ifade etti:

"Bir başarı hikayesi olan ve gönüllü kardeşlerimizin bin bir emekle kurumsallaştırdığı Ayışığım Derneği ilimizdeki yetimlerin umudu, boynu büküklerin tek tesellisidir. Her zamankinden çok daha fazla yanlarında olacağız. Ay Işığım Derneği gerçekten yetimlere ışık saçıyor. Her yıl gerek dini bayramlarda gerekse önemli günlerde bu tarz programlar düzenliyor. Yetimlerin talep ve ihtiyaçları konusunda destek sağlıyorlar. Aldığım bilgiye göre büyük bir bütçe ile sadece Eyyübiye ilçesinde bine yakın yetim aileye destek veriyorlar. Bizler de gücümüz nispetinde onların yanında olmaya çalışıyoruz."

Ay Işığım Dernek Başkanı Mehmet Nail Çiftçi de desteklerinden dolayı Eyyübiye Belediyesine teşekkür ederek "Başkanımız sağ olsun bizleri yalnız bırakmadı. Açtığımız markette bizleri ziyaret etti. Marketimizde bin aile günlük gıda ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu derneğimize sayın başkanımızın çok önemli desteği var. Bugün de giyim mağazamıza geldi ve gerekli desteği sağladı. Bundan dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.