Şanlıurfa

Şanlıurfa'da yaz kursları tamamlandı

14:56 29 Ağustos 2018
Şanlıurfa'da yaz kursları tamamlandı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yaz kursları tamamlandı.

Büyükşehir Belediyesinin 9 gençlik merkezinde 21 branşta açtığı ve 6 bin 800 gencin yararlandığı yaz kurslarının sona ermesi dolayısıyla Mehmet Akif İnana Konferans Salonunda program düzenlendi.

Programda, yaz kurslarında dereceye giren kursiyerlere ödülleri verildi.

Kurslarda eğitim alan öğrenciler programda, halk oyunları sahneledi ve türküler seslendirdi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı, törende yaptığı konuşmada, toplumların teminatı ve geleceğinin gençler olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Gençlerimiz bizim teminatımızdır. Bizler sizin için çalışıyoruz. Belediyemizle milletvekillerimizle ve tüm kurumlarımızla sizler için çalışıyoruz. Şu anda hizmetlerin en güzelinin meyvesini alıyoruz.Kurslarda eğitim alan gençlerimizin yaptığı eserleri gördük her biri değerli eserdi. Bu eserleri görünce çok gururlandım. Yarını inşa edecek olan sizlersiniz. Bizler sizlere her zaman destek olacağız. "

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi de belediye olarak gençlerin eğitimine çok önem verdiklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"İnsan sadece fizik mekanlarla mutlu olmuyor.Kalkınmışlık ve gelişmişlik sadece fiziki mekanlarda değil beyinlerde,yüreklerde ve bilgidedir. Geleceğimiz bu şekilde şekillendirmeliyiz.Duyarlı anne ve babalar çok teşekkür ediyorum.Ağaç yaş iken eğilir. Çocuğumuz küçükten onunla ilgileneceğiz, sahipsiz bırakmayacağız. Türkiye'nin en genç iliyiz 670 bin öğrencimiz var. Siz anne ve babalar olarak çocuklara sahip çıkmazsanız Eğitimini takip etmezseniz ahlaki değer eğitimine tabi tutmazsanız, Kuran'ı Kerim öğrenmesini sağlamazsanız ve yabancı dil eğitimi sağlamazsanız kusura bakmayın kimse sizim yerinize geçemez. Anne ve baba olarak bunu yapmak durumundasınız"

Konuşmaların ardından Milletvekili Özşavlı, sahneye çıkarak müzik kursunda eğitim alan öğrencilerle saz çaldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.