Şanlıurfa

Şanlıurfasporlu taraftarlardan Keşküş açıklaması

16:25 06 Eylül 2018
Şanlıurfasporlu taraftarlardan Keşküş açıklaması

Şanlıurfaspor taraftarı bir grup, hakkında açılan soruşturma sonuçlanıncaya kadar Özel Kalem Büro Birim Sorumluluğunda görevlendirilen Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş'ün görevine iade edilmesini talep etti.

Ahmet Bahçıvan İş Merkezi önünde toplanan 63 Fanatikler Derneği ve Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği üyeleri adına basın açıklamasını okuyan, 63 Fanatikler Derneği Başkanı Ali Çiçek, Şanlıurfa'da göreve geldiği günden bu yana gençliğe ve spora büyük katkıları olan Keşküş ile ilgili alınan karara taraftarlar olarak üzüldüklerini söyledi.

Şanlıurfa'ya yıllarca birçok alanda hizmet eden ve son iki yılda spor şehri konumuna getiren Keşküş'ün görevine dönmesini istediklerini anlatan Çiçek, şöyle konuştu:

"Bilindiği üzere Keşküş, Şanlıurfaspor başta olmak üzere amatör spor kulüplerine ve biz taraftarlara her alanda destek çıkmış, yardımını ve desteğini hiçbir şekilde esirgememiştir. Yaptığı çalışmalarla Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın taktirini alarak 81 il içerisinde başarılı il müdürlüğü seçilerek bizleri gururlandıran Keşküş, gençlerin abisi konumuna gelerek tesisleri hiç olmadığı kadar aktif hale getirmiştir. Bu kararın geri dönmesi için gerekirse Ankara’ya giderek Gençlik ve Spor Bakanlığı önünde oturma eylemi yapacağız. Şanlı kentimizin şanlı takımı olan Şanlıurfaspor yönetiminde yıllarca görev yapan Şanlıurfa’nın öz evladının görevine geri dönmesi için gerekli işlemlerin yapılmasını arz ediyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.