Şanlıurfa

Okul müdüründen geç kalan öğrencilere dayak iddiası!

07:54 03 Mart 2019 65 Yorum Var
Okul müdüründen geç kalan öğrencilere dayak iddiası!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde okul müdürünün okula geç kalan öğrencileri döverken, kaydedildiği iddia edilen görüntüler tepki çekti

Olay, ilçeye bağlı Karataş Mahallesi’ndeki Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sabah ilk ders zilinin çalmasının ardından ismi bilinmeyen okul müdürü okula geç kalan öğrencileri, kulağını çekerek ve tokat atarak dövdü.

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA YAYILDI

Olay başka öğrenciler tarafından cep telefonu kamerası ile kaydederek sosyal medyaya yüklendi. Görüntüler izleyenlerin tepkisini çekti.

Konuyla ilgili  inceleme başlatıldığı bildirildi.

YORUMLAR

65 Yorum Var
  • Sivass 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar evlerinde tek bir çocukla uğraşamazken yüzlerce öğrencisi olan bir okulda ,şımarık günümüz çocuklarını disipline etmek kolay değil.kendi evinde çocuğuna laf edemeyenler mangalda kül bırakmıyor.öğretmen olmak için 16 sene okuyan daha sonra yıllarca atanmak için uğraşan öğretmenlerimize sahip çıkalım.dayak insana yakışmaz doğru ama veliler olarak çocuklarımıza sahip çıkmalıyız.çocuklarımızın takibatını yapmalı onlarla ilgilenmeliyiz.öğretmen ne yapsın.
    Cevapla
  • ahde vefa 5 yıl önce Şikayet Et
    Ahhh mudurum ahhh isin mi yok birak altta kalanin cani ciksin. Az kaldi zaten yakinda ailelerin birbirine girdigi haberleri okumaya az kaldi cok yakinda bu haberleri okuyacaz cunku milletin simarik cocuklarjnin okulda kendi cocugunun hergun kafasini gozunu yardigini goren veliler okul basip dinsizin hakkindan imansiz gelir deyip kirar kafasini sonra memlekette baslar kan davalari bos ver mudurum madem okul ticaret hane veli musteri bizde ona gore davranalim
    Cevapla
  • Beton 5 yıl önce Şikayet Et
    Okullardaki müdür ve yardımcıları vede öğretmenler özel okullardaki gibi olacak işini yapanla devam yapmayana yol gösterecen eğitim ancak böyle ihya olur
    Cevapla
  • Muallim 5 yıl önce Şikayet Et
    Liseler zorunlu olmaktan cikartilsin artık
    Cevapla
  • MAT 5 yıl önce Şikayet Et
    Zorunlu olsun ama onlara zorunlu aöl mecburi olmalı.Sınav puanı dikate alınıp adam gibi okul okuyanları her derslikte en fazla 20 kişi olmak üzere alınırsa ne öğretmen ihraç olunur ne de okumak isteyenlere zarar olur boş beleş öğrenciler yüzünden.Liseyi bitirmeyene iş vermemeliyiz.
  • RUHİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazan yazana be kardeşim. Okul Müdürü değil kim olursa olsun vuramaz! Böyle bir hakkı yok. Dayak eşeğe bile yakışmaz. Babasının oğlu değil o vurduğu. Ve kimse ona bu hakkı vermiyor. Çocukları okuldan soğutan bunun gibi tipler işte! Kanun sana ne kural koydu kardeşim? Haaa onu yapacaksın. Evdeki çocuğuna kıyabilir mi?
    Cevapla
  • RUHİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu güzel gardaşım geç gelen senin çocuğunda olabilirdi. Geç kaldı ise yok yazarsın olur biter. Hangi ders ise o ders için yok yazılır. İnsanlar neden böyle önyargılı ve kinci. Hayalinize gelen çocukları tahmin edebiliyorum lakin öylede olsa dayak ile bu iş çözülmez. Dayak kin getirir, nefret getirir, yabancılık getirir, saldırı getirir. Yok yaz kardeşim yok yaz!
  • İstanbul 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapaydi iyi yaptın oğlum geç kaldığın için diyip gülmü verseydi eline... bugün okula geç gelen yarın çalıştığı işede geç gelir disiplin her zaman şart.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.