Şanlıurfa

Yürek yakan görüntü! Yavrular emmeye çalışıyor ama...

09:56 28 Nisan 2020 22 Yorum Var
Yürek yakan görüntü! Yavrular emmeye çalışıyor ama...

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde silahla vurularak vahşice öldürülen köpeğin yavrularının yerde yatan annelerini kaldırmaya çalışıp sütünü emmeye devam etmesi duygulandırdı.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde yavruları olan bir sokak köpeği kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahla vurularak vahşice öldürüldü. Kanlar içerisinde yerde uzanan köpeğin 4 yavrusu, annelerinin başından bir an olsun ayrılmadı. Acıkan minik yavrular, bir yandan annelerinin kalkması için çaba harcarken diğer yandan ise sütünü emip karınlarını duyurmaya çalıştı. O anlar ise bir vatandaş tarafından kameraya kaydedildi. Sokak hayvanını silahla vurup katlettikten sonra kayıplara karışan şahıs ya da şahısların belirlenmesi için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Yaklaşık iki hafta önce ise bir sokak köpeği 6 küçük çocuğa saldırmış, saldırıda yaralanan 2 yaşındaki Davut Sana tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

YORUMLAR

22 Yorum Var
  • ATILLA TURK 4 yıl önce Şikayet Et
    cok ugrastim bir seyler yazmaya ama yapamadim videoyu tekrar tekar seyrettim gene bulamadim bir seyler yazmayim ilk defa nutkum tutuldu gözlerim yasardi cünkü kelimeler bunu anlatmaya yetmiyor yavrular vede insantarafindan öldürülmüs bir anne kimin sucu belediyenin sucu bu köpekleri disariya atanlarin sucu kimin sucu o hayvana vuranin sucu acaba biride kendi annesini öldürseydi ne yapardi ÖLÜM VAR ISTE O HAYVANDA HAKKINI ALACAK HUZURU MAHSERDE KENDISINE VURANLARDAN NEYINIZI VERECEKSINIZ SEVABINIZIMI ONA LAZIM DEGIL CÜNKÜ HAYVANLARI ICIN YARATILMADI CEHENNME AMA SANA LAZIM OLCAK CENNET O SENDEN ALMADAN GIDEMEYECEKSIN
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • evdeki ses 4 yıl önce Şikayet Et
    öyle demeyin kardes o cocuklarin sucune annesiz kalmasin o zalim cezasini ceker insallah
    İlk beğenen sen ol
  • Ali haydar yemez 4 yıl önce Şikayet Et
    Belediye o yavruları barınağa alsada arada telef olmasalar.
    Cevapla
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    bunu yapanlar ne yapıp edip bulunup ağır bir ceza almalı...bakın günümüzde felaketler dinmek bilmiyor-depremler,seller,sert fırtınalar,tedavisi zor öldürücü salgın hastalıklar-bu köpeğe bunu yapanlar bunları görüpde ibret almıyormu,bu felaketler niye demiyormu....Allah ın insanoğlunu islah etmesiiçin gökten taş mı yağdırması lazım.bazılarımız böyle hayvan katliamları yapmaya devamederse ve biz bunlara göz yumarsak,kayıtsız kalırsak gökten taş da yağar merak etmeyin.
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah ıslah eylesin, yazık.
    Cevapla
  • burhan 4 yıl önce Şikayet Et
    ne istediniz şu masumlardan dilerim bu hayvana bunu yaşatanların evladıda anasız kalsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.