Şanlıurfa

Şanlıurfa’da korkunç olay! Baba ve oğlu kurşuna dizdiler

13:54 12 Ekim 2021 5 Yorum Var
Şanlıurfa’da korkunç olay! Baba ve oğlu kurşuna dizdiler

Viranşehir ilçesinden Şanlıurfa’ya giden baba ve oğlun önünü kesen kimliği belirsiz kişiler ateş açtı. Silahlı saldırının ardında şüpheliler kaçarken baba Bedih Zenciroğlu (48) öldü, oğul İbrahim Zenciroğlu (22) ise ağır yaralandı.

Olay, Dağyanı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Viranşehir’den Şanlıurfa’ya giden Bedih Zenciroğlu’nun kullandığı 63 N 4350 plakalı otomobilin lastiklerine, aracın önünün kesildiği başka bir otomobilden ateş açıldı. Ateş nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Zenciroğlu, otomobiliyle bariyerlere çarparak durabildi. Bu sırada plakası öğrenilmeyen otomobildeki kişiler, tüfekle Zenciroğlu'nun aracına ateş açmaya başladı. Saldırıda, otomobildeki baba ve oğlu yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren şüpheliler kaçarken, olayı gören sürücüler ise jandarma ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Sağlık ekibi, olay yerindeki kontrolünde Bedih Zenciroğlu’nun yaşamını yitirdiğini belirledi. Saldırıda ağır yaralanan İbrahim Zenciroğlu ise Harran Üniversitesi Araştırma Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Jandarma, saldırıyı gerçekleştirip otomobille kaçan kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • ömer42 2 yıl önce Şikayet Et
    serıat uygulansa yanı kısasa kısas uygulansa goruyum yola pusu kurup nasıl adam öldürülüyormuş.hukum kesın. can alanın canı alınır can yakanın canı yakılır noktaaaa...suclar yuzde 95 düşer
    Cevapla
  • abdullah 23 2 yıl önce Şikayet Et
    peki bu olayın suçlusu kim tabiiki ben.kimsenin suçu yok.çünkü bir suç işlendiğinde ben kısas uygulasaydım kan davası veya haksızlık meydana gelmeyecekti.yaratan yönetir bunu unutmamak lazım.
    Cevapla
  • FTH CAK 2 yıl önce Şikayet Et
    türkiyenin en çık silahla cinayet yapılan ili teksas tan beter bağdattan beter lübnan dan beter afkanistan dan adanadan diyarbakırdan rizeden beter bu urfa yeter yavvv yeterrrr
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • osman 2 yıl önce Şikayet Et
    ahiret görülecek ilk dava kan davasıdır
    Cevapla
  • Haydar 2 yıl önce Şikayet Et
    Vahşi batı devam ediyor
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.