Şanlıurfa

2 gün önce evlenmişti, hayatının şokunu yaşadı: Ne yapacağımı şaşırdım

09:14 14 Ekim 2021 23 Yorum Var
2 gün önce evlenmişti, hayatının şokunu yaşadı: Ne yapacağımı şaşırdım

Şanlıurfa’da 2 gün önce dünyaevine giren İsmail Polat, duyduğu patlama sesiyle hayatının şokunu yaşadı. Polat'ın düğün takısı olan paraları ile birlikte aracı kül olurken, ziynet eşyası ise büyük tahribat gördü.

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde yaşandı. Pazartesi günü aile içerisinde gerçekleştirilen bir düğünle evlenerek dünya evine giren İsmail Polat, yaklaşık 110 bin lira değerindeki altın ve parasını aracında bıraktı. Eve giden Polat, gece saat 03.00 sıralarında bir patlama sesiyle uyandı. Evden çıkan Polat, park halindeki aracının alevler içerisinde kaldığını gördü. Komşularının yardımıyla yangını söndürmeyi başaramayan İsmail Polat, itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine giden itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürdü.

“KİMSE İLE BİR HUSUMETİM YOK”

Olay yerine çağrılan polis ekipleri, kundaklama şüphesiyle inceleme yaptı. Yapılan incelemede yangının kesin çıkış nedeniyle ilgili kesin bir sonuç elde edilemedi. Yaklaşık 100 bin lira değerinde ziynet eşyası ile bir miktar parasının küle döndüğünü söyleyen İsmail Polat, “Saat 23.00’da misafirlikten geldim. Saat 03.00 - 04.00 sıralarında bir patlama sesiyle uyandım. Dışarı çıktığımda aracımı alevler içerisinde gördüm. O anda ne yapacağımı şaşırdım. Direkt itfaiyeye haber verdim. İtfaiye söndürdükten sonra memur arkadaşlar geldi. Kimse ile bir husumetim yok. Bu aracın bu hale gelme nedenini halen çözemedim. Yaklaşık 100 bin lira değerinde ziynet eşyalarım vardı. Onlar da araçta bulunuyordu. Bir miktar param vardı. İki günlük evliyim. Yetkililerden yardım istiyorum” dedi.

“GECE BİR PATLAMA SESİ İLE UYANDI”

Yapanların yakalanmasını isteyen İsmail Polat’ın kuzeni Yunus Altun, “Gördüğünüz gibi kuzenim İsmail Polat’ın aracı bu haldedir. Kendisi 2 günlük evlidir. Daha yeni evli bir çift. Gece bir patlama sesi ile uyanıyor. Aracının yandığını görüyor ve itfaiye geliyor. Aracın içerisindeki ziynet eşyaları yandı. Yapanların yakalanmasını istiyoruz” diye konuştu.

 

YORUMLAR

23 Yorum Var
  • Allah Allah Yav 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya siz ne içtiniz. Adam niye yalan söylesin, altınlar ve para siğortalı mıki, giden gitmiş birde günahına mı yansın. Oldu olacak birde arabayıda kendi yakmıştır deyinde tam olsun yav.
    Cevapla
  • turco 2 yıl önce Şikayet Et
    araba ne ki adamlar kendi fabrikalarini yakiyor.Kimse kusura bakmasin degil 100bin₺, 1000₺ yi birakmam arabada.Olay her acidan supheli yoksa bu zamanda bu derece saflik normal degil
  • izmir-doğru söyler 2 yıl önce Şikayet Et
    ilginç olaylardan hırsız paramızı altınımızı çaldı kaçtı karıcığım diyenlerden, kumar oynamış oraya kaptırmış çıktı.bazende kız tarafına vermemek için araç yandı takılar gitti.denebiliyor bu olayda 200 bin tl lik arabayı 100 bin tl lik takı için bilerek yakamazlar bazende sigorta davaları patlak veriyor araba yandı öde paramızı gibi
    Cevapla
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    iyi de para zinnet esyasi ne ise araba ne arar o senin sorunu yanan araba ise sigorta var ise belki øder zaten en buyuk darbeyi evlenmek ile yemisin gecmis olsa yarin sorun cikti mi mallarin gidecek nafaka kavga ne ararsan baslar kisaca devlet bu konu ile ne alaka herkes devlet diyor devlet sana oraya parani mal varligi koy mu dedi
    Cevapla
  • Şakir Koç 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi bu adam unutkan Gelin hayatta unutmaz altınları arabada. baksana iki hafta önce altınlar yuzunde damatla birlikte 3 kişiyi ayaklarından vurdular.
    Cevapla
  • Gagkoş 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabi ki yetkililerden yardım isteyecek. Yetkisizlerden mi isteyecek. Herkesin başına gelebilir. Ziynet eşyasını unutmuş ta olabilir. Lütfen biraz insancıl yorum yapalım. Önyargılı olmayalım
    Cevapla
  • İsminiz 2 yıl önce Şikayet Et
    En çok bu yoruma güldüm
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.