Şanlıurfa

Okul müdürünün balık tutkusu sonu oldu

15:22 18 Eylül 2022 1 Yorum Var
Okul müdürünün balık tutkusu sonu oldu

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, arkadaşıyla birlikte gittiği balık avında nehirde kaybolan okul müdürünün cansız bedenine ulaşıldı.

Siverek Şehit Ali Öztürk Anadolu Lisesinde müdür olan 47 yaşındaki Mehmet Altıntaş, balık avı için girdiği Fırat Nehri'nde boğularak hayatını kaybetti. Alınan bilgilere göre Mehmet Altıntaş, hafta sonu başka bir müdür arkadaşıyla birlikte ilçe sınırları içinde bulunan Fırat Nehri kıyısındaki Deveboynu mevkiine gelerek zıpkın ile balık avına çıktı. Öğle saatlerinde nehre giren Altıntaş, bir süre sonra gözden kayboldu. Altıntaş’ın gözden kaybolduğunu gören arkadaşı, olay yerine jandarma ekipleri ile arkadaşlarını çağırdı. Dün yapılan tüm arama çalışmaları sonuç vermedi. Sabah erken saatlerde olay yerine gelen su altı arama jandarma ve polis ekipleri, müdürün kaybolduğu bölgede arama çalışmalarına devam etti. Yaklaşık bir saat süren arama çalışmasında, talihsiz müdürün cansız bedeni olay yerinden yaklaşık 500 metre açıkta, kıyıya 30 metre mesafede bulundu.

20 kiloluk balıklar bağlıydı

Su altı arama ekipleri tarafından cansız bedenine ulaşılan Mehmet Altıntaş’a her biri 10 kilo olan iki balığın bağlı olduğu fark edildi. Altıntaş'ın sık sık zıpkınla su altında balık avladığı ve su altına dalma konusunda profesyonel olduğu öğrenildi. Talihsiz müdürün naaşı, ambulansla otopsi yapılmak üzere Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Deniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Sık sık zıpkınla dalıyor, profesyonel yüzücü.. İlginç son olmuş
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.