Şanlıurfa

Şanlıurfa’da feci olay: Akrabalar arasında kan döküldü: 1 ölü, 4 yaralı

19:10 03 Şubat 2023 5 Yorum Var
Şanlıurfa’da feci olay: Akrabalar arasında kan döküldü: 1 ölü, 4 yaralı

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde, aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan iki akraba aile arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada O.Ç. isimli şahıs öldürüldü, 4 kişi de yaralandı. Olayla ilgili iki zanlı gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre kavga, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Refahiye Mahallesinde yaşandı. Tarım Reform Bölge Müdürlüğü önünde karşılaşan taraflar, kavga etti.

Şanlıurfa’da silahlı kavga! Arazi anlaşmazlığında kan döküldü: 1 ölü, 4 yaralı

SİLAHLI KAVGADA 1 KİŞİ ÖLDÜ, 4 KİŞİ YARALANDI

Silahların da kullanıldığı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi ise yaralandı. Kavga nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, O. Çetin'in hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralılar ise ilk müdahalenin ardından ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırdı.

DAHA ÖNCE DE MERA ARAZİSİ İÇİN KAVGA ETMİŞLER

Ceset, yapılan incelemenin ardından Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılırken polis kavgaya karışan 4 kişiyi gözaltına aldı.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaşayan tarafların daha önce de mera arazisi nedeniyle kavga ettikleri ve kavgada 4 kişinin yaralandığı öğrenildi.  

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 

ŞANLIURFA VALİLİĞİ'NDEN OLAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Şanlıurfa Valiliği; bugün yaşanan ve 1 kişinin hayatı kaybettiği, 4 kişinin ise yaralandığı kavgayla ilgili açıklama yaptı. Valiliğin açıklamasında, "Şanlıurfa ili Suruç ilçesi Büyükağacı Mahallesi Nurdağı mezrasında ikamet eden Çetin aileleri arasında arazi anlaşmazlığından kaynaklanan bir husumet bulunmaktadır. Bu anlaşmazlıktan ötürü aileler arasında çıkan olay neticesinde, 09.05.2022 tarihinde bir kişi yaralanmıştı. 03.02.2023 tarihinde, Şanlıurfa Haliliye ilçemizde karşılaşan bu aileler arasında çıkan çatışmada da 1 kişi hayatını kaybetmiştir. Olayla ilgili adli ve idari süreç hassasiyetle yürütülmekte olup gerekli tedbirler alınmıştır" denildi.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • Emrah Erdem 1 yıl önce Şikayet Et
    cahil hanzolar . biri mezara diğeri hapse . insanoğlu ne aptal yaratık . 3,5 sene kullanacağı araziyi kendinin sanıyor o araziye kimler benim dedi bir bilse . aptal ve cehalet olunca sonuc facia. hadi al araziyi şimdi kullan bakalım kim gidecek o arazilere. tankla bile gidemezsiniz artık
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    İmtihan dünyası en büyük düşmanımız nefsimiz.
    Cevapla
  • memo can 1 yıl önce Şikayet Et
    gecici olan dunya hayati icin ebedi ceheneme girmek bu iste. Onun katinda sadece salih amel kalacak tarlan degil evin araban degil.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Şanlıurfa da sıradan birgün. Bu aşiretçilik tarla yapan meseleleri çözülmedikçe. Gerçekten Müslüman gibi yaşayıp iman etmedikçe bu kan durmaz durmayacak. Bugün arazi olur yarın başka bişey.
    Cevapla
  • Angaralı 1 yıl önce Şikayet Et
    Nemrutta güce tapardı burada yaşardı
    Cevapla
  • memo can 1 yıl önce Şikayet Et
    siz Anadolu goc ile fetih ile geldigimiz topraktir bilmeymisiniz. Nimrutun devirinde Turkler bu topraklarda yoktu
    İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.