Şanlıurfa

Kayıp olarak aranan çocuktan acı haber

17:10 12 Eylül 2023 3 Yorum Var
Kayıp olarak aranan çocuktan acı haber

Şanlıurfa'da, 5 gündür kayıp olarak aranan 10 yaşındaki Suriye uyruklu Menhel Elhalaf'ın, sulama kanalında cesedi bulundu.

Bamyasuyu Mahallesi’nde 8 Eylül’de kaybolan Suriye uyruklu Menhel Elhalaf'ın bulunması için yakınları polise başvurdu. Ekiplerin yaptığı araştırmada güvenlik kameralarından Menhel Elhalaf'ın kaybolmadan önce bir arkadaşıyla görüştüğü belirlendi. Kimliği açıklanmayan 10 yaşındaki çocuğun, sulama kanalına yüzmeye gittiklerini ve Menfel Elhalaf'ın akıntıya kapıldığını, kendisinin de korktuğu için kimseye durumu anlatmadığını söylediği öğrenildi. Bunun üzerine başlatılan çalışmalarda Menhel Elhalaf’ın Çekçek Mahallesi’nde mazgallara takılı cansız bedeni bulundu. Sudan çıkarılan Elhalaf'ın cenazesi otopsi için morga kaldırıldı.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • zafergülten 7 ay önce Şikayet Et
    baba memleketi Aydın -Nazilli den bilirim sulama kanallarını,tarla önlerinden geçenler pek tehlikeli değil,ama ana yatak tehlikeli,ufak bir nehir gibi,anca belimize su kabaklarından can simidi yapıp,5-10 kişilik gruplar halinde birbirimize ve kıyıda sağlam bi kazığa yada ağaca bağlı iple giriyorduk.başımızdada birkaç büyük bekliyordu.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    RABBİM sabır versin
    Cevapla
  • Yasin. 7 ay önce Şikayet Et
    Kapalı spor salonları yapacağınıza, yüzme havuzu yapın ilk okulda çocuklara profesyonel eğitimciler yüzde dersi versin, bu bogulan canlar bizim...
    Cevapla
  • vatandaş 7 ay önce Şikayet Et
    Yüzme havuzları hastalık saçıyor.
    İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.