Şanlıurfa

Kayıp çocuktan 11 gün sonra acı haber

14:08 01 Nisan 2024 3 Yorum Var
Kayıp çocuktan 11 gün sonra acı haber

Şanlıurfa Ceylanpınar'da derede akıntıya kapılarak kaybolan 11 yaşındaki çocuğun cesedi, 11 gün sonra bulundu.

Olay 22 Mart Cuma günü saat 16.00 sıralarında Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Yukarı Durmuş kırsal Mahallesi yakınlarında yaşandı. Mahalle sınırları içerisinden geçen Cırcıp Deresinden geçmeyen çalışan 4 kişiden 11 yaşındaki Davut Kara, akıntıya kapılarak kayboldu. Bölgedeki arama ve tarama çalışmaları 11 gün boyunca 6 dalgıç polis, 6 araç,1 bot, 1 dron, 46 görevli personel ve yüzlerce vatandaş tarafından aralıksız bir şekilde sürdürüldü. Çalışmaların 11’inci gününde akıntıya kapılan çocuğun cesedine ulaşıldı. Ceset, akıntıya kapıldığı yerden yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bulundu. Sudan çıkartılan ceset, hastane morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • zafergülten 4 hafta önce Şikayet Et
    4 kişi geçmiş,herhalde akıntıya karşı koyacak yaştaydılar,halbuki üç kuruş tutacak sağlam bir iple birbirlerine bağlanıp geçseler 4 kişiyi akıntı sürükleyemez ,çocukda sağ olarak geçerdi,metresi 15-20 tl lik ip için çocuk gitti yani.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Tâc 4 hafta önce Şikayet Et
    Yüce Rabbimiz rahmetiyle kuşatsın. Ruhu şad olsun.
    Cevapla
  • Bir vatandaş 4 hafta önce Şikayet Et
    ALLAH anne babasına sabır versin. Eşi ölene dul, Annesi ölene öksüz, Babası ölene Yetim denir Peki evladı ölene ne denir? Bu acının tarifi yok Evlat acısına sıfat koyamamışlar. ALLAH Ölene rahmet Anne Babaya mübarek ramazanda sabır ihsan eylesin.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.