Şanlıurfa'da köpek dehşeti! 8 yaşındaki çocuk kanlar içinde kaldı
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 8 yaşındaki Evin Bayo feci şekilde yaralandı. Bayo, aracının lastiği patladığı için yol kenarında durmak zorunda kalan bir sürücü tarafından kurtardı.
Olay, dün akşam saatlerinde Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesinde yaşandı.
Edinilen bilgiye göre, babası vefat ettiği, annesi ise terk edip gittiği için dedesinin yanında kalan 8 yaşındaki Evin Bayo, eve giderken başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

8 KÖPEK BİRDEN SALDIRDI
Abdurrahman Şimşek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yaşanan olayda toplam 8 köpeğin saldırdığı Evin Bayo, aracının lastiği patladığı için yol kenarında durmak zorunda kalan Ahmet Aydın isimli sürücü tarafından kurtarıldı.
Bakanlık, 800 bin TL başlık parası biriktiren gence ulaştı
Türkiye günlerce bu olayı konuştu! 7 yıllık esaret... Şüpheli babaanne konuştu
Telef olan ineğine sarılıp saatlerce ağlamıştı! 7 inek 5 buzağı sahibi oldu
3 çocuk annesi Bedriye, 4 gündür kayıp! Şüphe silsilesi
150 DİKİŞ ATILDI
Yüzü ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan küçük kız, Suruç Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Burada tedavi altına alınan küçük kızın vücuduna yaklaşık 150 dikiş atıldığı öğrenildi.

"KIZIN KOLLARINI, KAPASINI PARÇALAMIŞLAR"
Olay yaşandığında il dışında olduğunu söyleyen kızın dedesi Bahri Bayo, "Sokakta başıboş 7-8 tane köpek ısırmış. Kızın kollarını, kafasını parçalamışlar. Başka çocukların canı yanması diye belediyeden ricamız bu sokak köpeklerini toplasınlar. Olay olduğu gün ben Mersin’in Tarsus ilçesindeydim. Beni arayıp haber verdiler. Ben de işlerimi bırakıp geldim. Şimdi onunla ilgileniyorum. Hastaneye götürüp tedavi ettirdim. Annesi bırakıp gitti, babası da vefat etmiş. O ve kardeşine ben bakıyorum, bizde kalıyorlar. Neticede bizim çocuklarımızdır. Başka canların yanmaması için bu köpeklerin toplatılması lazım. Kızı kurtaran çocuk bir dakika daha geç kalsaydı kızı öldürürlerdi." dedi.

KÖPEKLERİ GÖRÜNCE BAYILMIŞ
Köpeklerin saldırısı sonucu yaralanan Evin Bayo, "O gün yolun üstündeydim. Onlar da çalılıkların arkasındaydı. Birden karşıma çıktılar. Beni ısırmadan bayılmıştı. Uyandığımda kafamı ısırmışlardı. Kafamı ısırdıklarını görmedim. Uyandığımda kalçamı ısırdılar. Çok korktum. Korkudan daha beni ısırmadan bayılmıştım. Köpeklerin toplanmasını, hiç kimseyi böyle ısırmamalarını istiyorum." ifadelerini kullandı.

PATLAYAN LASTİK CAN KURTARDI
Küçük kızı köpeklerin elinden kurtaran Ahmet Aydın, "Malzeme almak için okula gittim. Çıkışta aracımın lastiği patladı. Orada durup lastikçiyi aradım. Köpek havlaması ve kızın sesi geldi. Koştu, kızın yaralarını görünce hastaneye götürdüm." diye konuştu.
Suruç Kaymakamı Muhammed Furkan Tuna, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Üsteğmen Ömer Lütfi Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Doğan ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeli, köpek saldırısına uğrayan çocuğu ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
Çocuğa psikolojik destek de sağlanması talimatını veren Kaymakam Tuna, çeşitli hediyeler vererek her zaman yanında olduklarını belirtti.

YORUMLAR
4 Yorum Var