Siirt

Oyun parkındaki dikenli tellere aileler tepki gösterdi

13:33 11 Ekim 2015
Oyun parkındaki dikenli tellere aileler tepki gösterdi

 Siirt'in Yeni Mahalle sakinleri, oyun parkının içinde bulunan dikenli tellerin çocuklara zarar verebileceğini belirterek, kaldırılmasını istedi.

Yeni Mahalle'de yaşayan aileler, Siirt Üniversitesi (SİÜ) Sağlık Meslek Yüksekokulu ile çocuklar için hazırlanmış oyun parkını birbirinden ayıran dikenli tellerin tehlike oluşturduğunu söyledi.

Mahalle sakinlerinden Recep Yıldırım, dikenli tellerin oyun parkının içine kadar girdiğini ve parkta oynayan çocukları olumsuz etkilediğini anlattı.

Çocuklar parkta oynarken ailelerin tedirgin olduğunu ifade eden Yıldırım, ''Parktaki dikenli teller, çocuklarımız için çok tehlikeli. Buraya gelen çocuk düşebilir. Bu dikenli tellerin kaldırılması gerekir. Teller, sadece çocuklar için değil, büyükler için bile tehlike oluşturuyor. Biz bile parkta yürüyüş yaparken rahatlıkla dolaşamıyoruz'' dedi.

Nejdet Erko adlı vatandaş ise parkta yürüyüş yapan eşinin dikenli tellere çarptığını ve eline 18 dikiş atıldığını aktardı.

Parktaki dikenli tellerin çocuklar için çok tehlikeli olduğunu savunan Erko, çocukların parkta oynarken sürekli koştuğunu ve düşüp dikenli tellere çarpmaları durumunda yaralanabileceklerini söyledi.

Ahmet Güneş adlı çocuk da dikenli tellere bazı arkadaşlarının çarpıp yaralandığını hatırlatarak, rahat oynayabilmeleri için tellerin kaldırılmasını istedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.