Siirt

Ziraat Odası başkanlarından Siirt Vali Tutulmaz’a ziyaret

11:05 12 Kasım 2015
Ziraat Odası başkanlarından Siirt Vali Tutulmaz’a ziyaret

Siirt, Kurtalan, Pervari ve Eruh Ziraat Odası Başkanları, Siirt Valisi Tutulmaz’ı ziyaret etti.

Siirt, Kurtalan, Pervari ve Eruh Ziraat Odası Başkanları, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret etti.

Siirt Ziraat Odası Başkanı Gündüz Tanık, Kurtalan Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Günbat, Pervari Ziraat Odası Başkanı İzzettin Diken ve Eruh Ziraat Başkanı Metin Sayın, Vali Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti.

Tutulmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Siirt’in sosyo-ekonomik kalkınmasında tarım ve hayvancılığın lokomotif sektör olduğunu belitti.

Vali Tutulmaz, tarım kenti Siirt’in sahip olduğu tarımsal ve hayvansal potansiyeli ekonomiye kazandırmak için, başta Tarım Bakanlığı olmak üzere Siirt Valiliğince üreticilere, çiftçilere önemli desteklerin sağlandığını söyledi.

Tutulmaz, "Halen Avrupa Birliği, İFAD, DİKA ve GAP eylem planı çerçevesinde değişik kırsal kalkınma projeleri ile çiftçilere desteğimiz devam ediyor" dedi.

Siirt Ziraat Odası Başkanı Tanık ise, Siirt Ziraat Odası'nın faaliyetleri ve çiftçilerin sorunları hakkında Vali Tutulmaz’a bilgi verdi.

Tanık, bu yıl tarımsal ürün sezonunun iyi geçtiğini, Siirt genelinde tarımın gelişmesi için kamu kurumları ve diğer sivil toplum örgütleri ile işbirliği içinde çalıştıklarını kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.