Siirt

Siirt'te şef ve memur kadroları için deneme sınavı

10:41 02 Aralık 2015
Siirt'te şef ve memur kadroları için deneme sınavı

Eğitim Bir-Sen Siirt Şube Başkanlığı, şef ve memur kadroları için yapılacak görevde yükselme sınavı öncesi deneme sınavı düzenledi.

 Eğitim Bir-Sen Siirt Şube Başkanlığı, şef ve memur kadroları için 6 Aralık 2015'te yapılacak görevde yükselme sınavı öncesi deneme sınavı düzenledi.

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Siirt Şube Başkanı Murat Şeker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üyelerinin her türlü ihtiyacına cevap verebilmek adına ellerinden gelen bütün gayretleri sarf ettiklerini söyledi.

Siirt'teki üyelerinin Diyarbakır'da sınava gireceğini ifade eden Şeker, "Milli Eğitim Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatında norm kadro açığı ile hizmet gereklerine göre belirlenen münhal şef ve memur kadroları için görevde yükselme sınavı yapacak. Siirt'ten de yaklaşık 80 üyemiz bu sınava katılacak. Sendika olarak bu üyelerimizin sınavlarda başarı göstermesi için kendilerine her türlü imkanı sağladık. Sınav günü de yapacağımız programla bu üyelerimizi ücretsiz bir şekilde sınav yerlerine götürüp getireceğiz. Şimdiden tüm üyelerimize başarılar diliyorum" diye konuştu.

Şeker, 100 sorunun sorulduğu deneme sınavına 70 öğretmenin katıldığını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.