Siirt

Özel öğrencilerin karne heyecanı

16:30 22 Ocak 2016
Özel öğrencilerin karne heyecanı

Siirt Türk Telekom Çok Amaçlı Özel Eğitim Merkezi'nde eğitimlerini sürdüren özel öğrenciler, karne almanın sevincini yaşadı.

2015-2016 eğitim öğretim yılının ilk yarısının sona ermesiyle görme, işitme ve zihinsel engelli 173 öğrencinin eğitim gördüğü merkezde, öğrencilere karneleriyle birlikte teşekkür ve takdir belgeleri verildi.

Merkezin Müdürü Süleyman Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, merkezde görev yapan 43 öğretmen ile 18 görme, 32 işitme ve 123 hafif düzeyde zihinsel engelli ve öğrenciye hizmet verdiklerini söyledi.

Öğrencilere karne ve belgeleriyle birlikte bir hayırseverin gönderdiği atkıları da dağıttıklarını ifade eden Yılmaz, "Bir dönemin daha sonuna geldik. Öğrencilerimiz çok çalışarak başarı gösterdiler. Bundan dolayı onlara karneleriyle birlikte hem takdir ve teşekkür belgelerini hem de atkıları hediye ettik" dedi.

Okuldaki öğrencileri çeşitli özel eğitimlerle hayata hazırlamaya çalıştıklarını belirten Yılmaz, şunları kaydetti:

"Okulumuzda eğitim gören öğrencilere bir yıl boyunca verilen eğitimlerle onları hayata hazırlamaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizin okulu ve eğitimi çok sevmeleri yüzlerine yansıyor. İnşallah ikinci dönemde onların daha da iyi bir şekilde hem derslerine hem de hayata hazırlanabilmeleri için çalışmalarımızı daha da yoğunlaştıracağız."

Öğrenciler, karnelerini aldıktan sonra okunan İstiklal Marşı'nın ardından yarıyıl tatiline girdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.