Siirt

Baykan Kaymakamı Kocabey, TEOG'da dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi

14:12 19 Şubat 2016
Baykan Kaymakamı Kocabey, TEOG'da dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi

Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, Milli Eğitim Bakanlığınca 8. sınıflar için yapılan Temel Eğitimden Orta öğretime Geçiş (TEOG) sınavında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

25-26 Kasım 2015 tarihlerinde Türkiye genelinde yapılan TEOG sınavlarında Türkiye birincisi olan Baykan Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Ferda Gümüş ile ilçede çeşitli okullarından doğru cevap sayıları 110 ve 110'un üstünde olan öğrenciler, Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey tarafından çeşitli hediyelerle onure edildi.

Bu bağlamda Türkiye Birincisi olan Ferda Gümüş tam altınla, Baykan ikincisi olan Şevval Kurkutçu yarım altınla, diğer öğrenciler de çeyrek altınla ödüllendirildi.

Kaymakam Kocabey, yaptığı açıklamada, başarının sırrının çok çalışmak olduğunu ifade etti.

TEOG'da başarılı olan öğrencilerin ilçemizdeki diğer öğrencilere de örnek olacağını dile getiren Kocabey, şunları kaydetti:

''Şahsım olarak, öğrencilerimizin başarısına sağlamış oldukları katkıdan dolayı okul müdürlerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrenci velilerini tebrik ederim. Aynı zamanda öğrencilerimizi de tekrar kutluyorum. Sevgili gençler, hedeflerinizi yüksek tutun. Yüksek tuttuğunuz hedeflere bugüne kadar göstermiş olduğunuz gayretli çalışmayla devam edin."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.