Siirt

AK Parti'den terör mağduru ailelere yardım

11:00 04 Mart 2016
AK Parti'den terör mağduru ailelere yardım

AK Parti Siirt İl Başkanlığı tarafından, terör nedeniyle Cizre ve Silopi'den göç eden ailelere moral ziyareti yapılarak yarımda bulunuldu.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci, Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz ve yönetim kurulu üyeleri, Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçelerindeki terör olayları sebebiyle Siirt'e gelen aileleri ziyaret ederek, gıda ve giyim yardımında bulundu.

AK Parti Siirt İl Başkanı Çalapkulu, yaptığı açıklamada, parti olarak her zaman mazlum ve mağdur ailelerin yanında olmaya gayret ettiklerini söyledi.

Kentte şu ana kadar yaklaşık 200 aileye ulaştıklarını belirten Çalapkulu, şöyle konuştu:

"Mağdur ve mazlum olan bu ailelerimiz istemeyerek de olsa kendi yaşadıkları evlerini bırakmak zorunda bırakıldı. Bu ailelerimiz bizlerin birer misafiridir. Elimizden geldiğince bu ailelerimize destek çıkmak hepimizin görevi olduğunu, imkanlar dahilinde yaklaşık 200 aileye ihtiyaçları doğrultusunda yardımda bulunduk.

Çalapkulu, Cizre ve Silopi'den Siirt'e göç eden mağdur ailelere yardımlarının devam edeceğini belirtti.

AK Parti Siirt İl Başkanlığı, Kadın Kolları, Gençlik Kolları tarafından belirlenen ve kent merkezine yerleşen ailelere, içerisinde gıda, giyim, battaniye ve bebek bakım ürünlerinin bulunduğu yardım paketleri dağıtıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.