Siirt

Siirt'te terör mağduru ailelere moral ziyareti

16:39 15 Nisan 2016
Siirt'te terör mağduru ailelere moral ziyareti

AK Parti Siirt İl Teşkilatı, Şırnak'ta yaşanan terör olaylarından dolayı Siirt'e gelen vatandaşlara moral ziyaretinde bulundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik ve Yönetim Kurulu üyeleri, terör olaylarının yaşandığı Şırnak'tan Siirt'e göç etmek zorunda kalan ailelere moral ziyareti yaparak, gıda yardımda bulundu.

Geyik, parti olarak her zaman mazlum ve mağdur ailelerin yanında olmaya gayret ettiklerini belirterek, mağdur ve mazlum olan bu ailelerin istemeyerek de olsa kendi yaşadıkları evlerini bırakmak zorunda bırakıldıklarını söyledi.

Göç eden ailelerin kendilerinin birer misafiri olduklarını ifade eden Geyik, şunları söyledi:

"Elimizden geldiğince bu ailelerimize destek çıkmak hepimizin görevi. İmkanlar dahilinde ihtiyaçları doğrultusunda yardımda bulunduk. Şırnak'taki durumu hepimiz biliyoruz. Burada yaşanan terör olaylarının sona erdirilmesi için başlatılan operasyonlar devam ediyor. Bu olayların sona ermesini ve durumun normale dönmesini diliyoruz. Bunun en kısa zamanda gerçekleşeceğine inanıyoruz. Bu ailelere gerçekten yardım elini uzatmak gerekiyor. Bu nedenle herkesin bunlara imkanları ölçüsünde sahip çıkması gerekiyor."

Geyik, Siirt'e göç eden terör mağduru ailelere yardımların süreceğini de sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.