Siirt

Başkan Taşkın, müteahhitlerle bir araya geldi

17:40 02 Mart 2017
Başkan Taşkın, müteahhitlerle bir araya geldi

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, i̇mar ve ruhsat bekleyen müteahhitler ile bir araya geldi.

Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantıya, Taşkın'ın yanı sıra belediye başkan yardımcıları ve çok sayıda müteahhit katıldı.

Kentte geçmiş dönemlerde kaynaklanan imar ve ruhsat sorununu çözüme kavuşturmak için müteahhitler ile bir araya gelen Taşkın, yaptığı konuşmada daha yaşanılabilir daha yeşil bir Siirt için yapılaşma konusunda gerekli çalışmalar başlattıklarını aktardı.

Siirtlilerin yeşil alanı bol, otoparkı ve sosyal tesislerinin olduğu konutlarda hayatlarını ikame ettirmesi için mevcut imar ve ruhsat mevzuatından ödün verilmeyeceğini söyleyen Taşkın, müteahhitlerinde bu konuda duyarlı olmasını istedi.

Taşkın, şunları kaydetti:

"Şehrimizde yapılan inşaatlardan herkes etkileniyor. Bu nedenle izinsiz olarak yapılacak herhangi bir kazı ve çalışmaya kesinlikle müsaade edilmeyecek. Sizler kurallara uyacak, belediyemiz de gerekli denetlemeleri yapacaktır. İnşaat kazılarında çıkan hafriyatların kesinlikle belediyemizin belirlediği döküm alanlarına yönlendirilmesi gerekiyor, müteahhitler olarak bunu sizin de takip etmeniz gerekiyor. Belediye ekiplerimizde bu hafriyat işlerini takip edecek. Şehrin görünümüne kötü izlenim vermemek için bu kurallara hepimizin uyması gerekiyor."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.