Siirt

Siirt'te yetim çocuklara yardım

15:34 23 Haziran 2017
Siirt'te yetim çocuklara yardım

Yetim çocuklara her zaman sahip çıkacaklarını ifade eden Karanfil, şunları söyledi:

Siirt UltrAslan Taraftar Grubu, "Yetimler Gülsün Dünya Gülsün" sloganıyla kentte bulunan 26 yetim çocuğa bayram öncesi kıyafet yardımında bulundu.

Siirt UltrAslan Taraftar Grubu Başkanı Mesut Karanfil, gazetecilere yaptığı açıklamada, İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca tespit edilen 26 yetim çocuğu giydirdiklerini söyledi.

"Bu bayrama en çok mutlu girmesi gereken yetim çocuklarımızdır. Onları biz ümmete bir emanet olarak görüyoruz, onlara sahip çıkmak bizim inancımıza göre bir vazifedir. Yetimlerimize sahip çıkmak, onları mutlu etmezsek bir şeyleri eksik yapmışız demektir. Taraftar grubu olarak yetim çocuklarımızın ve ihtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanında olmaya çalışacağız."

Yapmış oldukları giysi yardımının yanı sıra ilerleyen zamanda gıda ve çeşitli yardımlar yaparak yetimleri sevindirmeye devam etmek istediklerini belirten Karanfil, "Yetimler Gülsün Dünya Gülsün' sloganıyla hareket ettik. Umuyorum yapmış olduğumuz bu yardım onları bir nebze olsun mutlu etmiştir. Bize bu çalışmamızda destek olan, emeği geçen herkesten Allah razı olsun." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.