Siirt

Belediye Başkan Vekili Taşkın, öğrencilerle bir araya geldi

17:38 02 Kasım 2017
Belediye Başkan Vekili Taşkın, öğrencilerle bir araya geldi

Siirt Belediye Başkan Vekili Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, Siirt Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığınca düzenlenen "Yerel yönetimler" konulu söyleşiye katıldı.

Taşkın, üniversite yerleşkesinde düzenlenen söyleşide, gençlere tavsiyelerde bulunarak, şunları söyledi:

"Hayata atıldıktan sonra şu an meşgul olduğumuzu zannettiğimiz o zaman diliminin aslında çok az bir kısmının meşguliyetle geçtiğini fark ediyoruz. Üst üste bir sürü sorumluluklar, yükümlülükler biniyor. Ekstra bir şey katmak belli bir zaman diliminden sonra gerçekten çok zor hale gelmeye başlıyor. Onun için bu hareketli, heyecanlı, insanın ruhen, zihnen ve bedenen güçlü olduğu zamanı iyi kullanabilmek belki her şeyden daha önemlidir."

Belediyenin yaptığı çalışmaları anlatan Taşkın, halkın en iyi hizmetlere kavuşması için büyük gayret gösterdiklerini belirtti.

Taşkın, halkın sorunlarını daha yakından takip etmek amacıyla kurdukları "WhatsApp İletişim Hattı" etkin olarak kullandıklarını bildirerek, buraya gönderilen bütün mesajların birebir okunduğunu gereğinin yapıldığını aktardı.

Bir öğrencinin atanan veya seçilen belediye başkanları arasındaki farkı sorması üzerine, "Halka hizmet etmekten başka hiç kimsenin suç işleme ve illegal faaliyetlerde bulunma özgürlüğü yoktur" diyen Taşkın, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dolayısıyla kim olursanız olun, ister seçilin ister atanın suç işleme özgürlüğünüz yok. Benim de suç işleme özgürlüğüm yok. Az önce bahsettiğim gibi denetleniyoruz. Kaldı ki terör örgütleriyle birebir ilişkiye girecek ve onun güdümüne girecek bir şekilde hareket ederseniz kusura bakmayın seçilseniz de ne olursanız olun orada devlet müdahale etmek durumunda kalır."

Programın sonunda öğrenci konseyi tarafından Taşkın'a plaket takdim edildi.

Programa, Siirt Üniversitesi Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Adnan Memduhoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz ve Genç Memur-Sen Siirt Şube Başkanı Yunus Emre Diriarın ve öğrenciler katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.