Siirt

Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümü

12:18 10 Nisan 2018
Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümü

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, demokrasinin yaşanması ile temel hak ve özgürlüklerin teminat altına alınmasının toplumda huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkün olduğunu bildirdi.

Vali Atik, Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türk polisinin vatandaşların huzuru, güvenliği ve esenliği için mukaddes vatan topraklarının dört bir yanında fedakarca görev yaptığını söyledi.

Emniyet teşkilatının tarihinin başarı, şan ve şerefle dolu olduğunu ifade eden Atik, şunları kaydetti:

"Emniyet teşkilatımızın, çağın gereklerine göre kendini sürekli yenileyen, demokratik değerlere, hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına saygıyı her koşul altında gözeten bir anlayışla, görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum. Gücünü halktan ve kanunlardan alan polis teşkilatı, üstün bir vazife anlayışıyla aziz milletimizin barış ve emniyet içinde yaşaması için her türlü fedakarlığı ve kahramanlığı yapmış, milletimizin güven ve takdirini kazanmıştır. Bu duygularımla emniyet teşkilatında görev yapan tüm teşkilat mensuplarımızın gününü kutluyor, bu vesileyle görevini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine de selam ve saygılarımı sunuyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.