Siirt

Siirt'te seçim güvenliği toplantısı

17:05 09 Mayıs 2018
Siirt'te seçim güvenliği toplantısı

Siirt'te Vali Ali Fuat Atik başkanlığında seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

Valilikte düzenlenen toplantıda, 24 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin alınacak güvenlik tedbirleri hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

Vali Atik, toplantıda yaptığı konuşmada, seçim sürecinin Siirt'te huzur ve güven içerisinde tamamlanacağına inandığını söyledi.

Seçim öncesi, sırası ve sonrasında alınması gereken tedbirlerle ilgili olarak mülki idare amirleri ile polis ve jandarma teşkilatına düşen önemli görevler bulunduğunu ve bununla ilgili çalışmaların hassasiyetle yürütüldüğünü ifade eden Atik, "Vatandaşlarımızın, seçme ve seçilme hakkını huzur ve güven içinde, hiçbir baskı altında kalmadan ve hiçbir yönlendirmeye maruz bırakılmadan, kendi özgür iradeleri ile kullanabilmesi için her türlü güvenlik tedbirini alıyoruz." dedi.

Atik, seçimlerin Siirt'te barış ve demokrasi şöleni içinde geçeceğini ümit ettiğini sözlerine ekledi.

Toplantıya, Garnizon Komutan Vekili Albay Oğuzhan Pehlivan, İl Seçim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kaymaz, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever, vali yardımcıları, kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay da katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.