Siirt

AK Parti Siirt milletvekili adayları tanıtıldı

09:45 28 Mayıs 2018
AK Parti Siirt milletvekili adayları tanıtıldı

Siirt'te AK Parti milletvekili aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

Kentteki bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda AK Parti Siirt milletvekili adayları Osman Ören, Sadettin Sabaz ve Lokman Özcan, salondakiler tarafından coşkuyla karşılandı.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, 24 Haziran'da Siirt'ten yüzde 60'ın üzerinde oy almayı hedeflediklerini söyledi.

Saha çalışmalarından olumlu sonuçlar aldıklarını dile getiren Çalapkulu, "Eğer biz birlikteliğimizi sürdürebilirsek çok önemli sonuçlar aracağız. Bunu hep birlikte çalışarak, emek sarf ederek başaracağız, kazanacağız." diye konuştu.

Milletvekili adayı Ören de 24. dönem milletvekili olduğu sırada güçleri yettiğince memleketi için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

Kendilerine tekrar adaylık verildiğini belirten Ören, şunları kaydetti:

"Yine bizden önceki tüm milletvekili kardeşlerimiz, ağabeylerimizden bu görevi devralıyoruz. İnşallah onların yolundan aynı projelerle bu memlekete hizmet etmek için hep birlikte çalışacağız. Şimdi bizim yapacağımız şey bu saatten sonra el ele, gönül gönle çalınmadık kapı, girilmedik sokak, gidilmedik köy bırakmayacağız. Hepimiz bu davamız için çalışacağız."

Milletvekili adayı Sabaz da Siirtlilerin hizmetkarlığına talip olmak için aday olmaktan şeref duyduğunu aktardı.

AK Parti'nin kuruluşundan bu yana Türkiye genelinde yaptığı büyük icraatlar ve değişimlerin tarih boyunca yad edileceğini belirten Sabaz, "Önderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bu süreç içerisinde karşılaştığı büyük entrika ve oyunların hepsini Allah'ın yardımıyla bertaraf etmiş ve bugünlere gelmişiz. Bu bakımdan 24 Haziran seçimleri ülkemiz ve milletimiz için hayati değerde ve önemdedir." dedi.

Milletvekili adayı Özcan da bu davanın başarıya ulaşması için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini belirtti.

Toplantıya, AK Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Ethem Sancak da katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.