Siirt

Ziyafet veremeyen köylüyü 'bela gelir' korkusu sardı

07:59 10 Haziran 2020 16 Yorum Var
Ziyafet veremeyen köylüyü 'bela gelir' korkusu sardı

Siirt’in Tillo ilçesine bağlı Hatrant köyünde Şeyh Muhammed-ı Mıllı adlı zat için her yıl iki kez düzenlenen ziyafet, corona virüs nedeniyle yapılmayınca köylüleri korku saldı. Ne yapacaklarını şaşıran köylüler, başlarına bela gelmesinden korkuyor.

Siirt’in Tillo ilçesine bağlı Hatrant köyünde korona virüs nedeniyle ziyafet veremeyen köylüler, başlarına bir bela gelecek korkusu saldı. Corona virüsnedeni ile her yıl iki kere Şeyh Muhammed-ı Mıllı adlı zat için verdikleri ziyafeti bu yıl veremeyen köylüler, ne yapacaklarını şaşırdı. Köy sakinlerinden Cemil Beydoğan, Şeyh Muhammed-ı Mıllı adlı zat için her yıl iki defa düzenledikleri ziyafeti corona virüs nedeniyle düzenleyemedikleri için üzgün ve endişeli olduğunu söyledi.

"Bütün köyü korku saldı"

Beydoğan, "Burada yatan bir zat var Şeyh Muhammed-ı Mıllı. Her sene ilkbahar ve sonbaharda ziyafet veriyorduk. Bu sene korona virüs nedeniyle bu zatın yemeğini veremedik, bütün köyü korku saldı. Bu sene ziyafeti veremediğimizden dolayı korku içindeyiz. Her an başımıza bir bela gelecekmiş düşüncesi var hepimizde. İnşallah bu korona virüs hastalığı ortadan kalkar, biz de rahatça ziyafeti veririz" dedi.

 

YORUMLAR

16 Yorum Var
  • Kayı beyı 3 yıl önce Şikayet Et
    Elektrik kacak vergi yok bld valilik sizlere her ay maas versin sız yatın cocuk yapın maymun gibi daha da ileriye pkk oy verin askere polise sıksın peki sımdı sormazlarmı basınıza bela gelirse allahtan once bunları yapmayın durust olun hak yemeyın
    Cevapla
  • Adem 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah siz o yemeği veremezsiniz ve inşallah başınıza bir bela da gelmez, anlarsınız ki sizi muhafaza eden koruyup kollayan Allah tır. Böylece bir batıldan da kurtulmuş olursunuz
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ali Akdemir 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah'tan Korkmayanlara bak
    Cevapla
  • Emekçi çalışan. 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne saçma inanış
    Cevapla
  • Oktay 3 yıl önce Şikayet Et
    Cehalet...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.