Sinop

TÜROFED Sinop Temsilcisi Yılmaz:

12:30 21 Aralık 2015
TÜROFED Sinop Temsilcisi Yılmaz:

"Kış mevsimi olmasına rağmen özellikle hafta sonları ilimize turlar gelmeye başladı, tanıtımlarımızın meyvesini almaya başladığımızı görmek memnuniyet verici"

 Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Sinop Temsilcisi Ali Yılmaz, "Kış mevsimi olmasına rağmen özellikle hafta sonları ilimize turlar gelmeye başladı, tanıtımlarımızın meyvesini almaya başladığımızı görmek memnuniyet verici" dedi. 

Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, komşu kent Samsun'dan Sinop'a gelenlerinin sayının her geçen gün arttığını söyledi. 

Samsun'daki nüfus yoğunluğunu Sinop olarak iyi değerlendirmek arzusunda olduklarını ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:

"Sinop'ta turizm sadece yaz aylarına sığdırılıyor oysa ki iyi bir tanıtımla dört mevsim turizmi yapılabilir. En azından çevre illere dönük hafta sonu turizmi yapılabilir. Bunu yapan iller var Amasra ve Beypazarı örneği gibi. Turizmi genişletmemiz lazım. Bunun olması için tanıtım olması lazım. Ciddi bir tanıtım seferberliği olması lazım. Bu anlamda kış mevsimi olmasına rağmen özellikle hafta sonları ilimize turlar gelmeye başladı, tanıtımlarımızın meyvesini almaya başladığımızı görmek memnuniyet verici." 

 Sinop'ta turizm alanında birçok eksiğin bulunduğuna işaret eden Yılmaz, bunun için ilgili kurumların üzerilerine düşen görevi eksiksiz yerine getirmesi gerektiğini belirtti. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.