Sinop

Türkeli Devlet Hastanesi'nde tadilat çalışmaları

13:55 21 Ocak 2016
Türkeli Devlet Hastanesi'nde tadilat çalışmaları

Türkeli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Eda Köroğlu, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından başlatılan dış cephe bakım onarım çalışmalarının tamamlandığını bildirdi. Köroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanenin dış cephesinde yapılan izolasyon çalışmalarıyla birlikte, enerjide önemli ölçüde tasarruf sağlanacağını söyledi.

Hastanenin yıpranan dış cephenin de yenilendiğini kaydeden Köroğlu, "Tadilat çalışmalarının tamamlanmasıyla, hastanemizin dış cephesi yeni yüzüyle hizmete sunulmuş oldu" dedi.

Ayrıca hastanedeki yataklı servis yatakları ve dolaplarında da yenileme çalışmalarının devam ettiğini belirten Köroğlu, "Hastanemizde değişime ihtiyaç duyulan yataklı servis yatakları ve dolapları da yenileniyor. Yakın zamanda servis yatakları ve dolaplardaki yenilikler ile hasta odalarımız, daha da modernleşecek.Hastanemizin otopark düzenleme çalışmaları da devam ediyor. Kaymakamlık ve Belediyenin ortaklaşa çalışmasıyla şu an itibariyle kilitli parke döşemesi yapıldı, peyzaj çalışmaları da yakın süre içerisinde tamamlanarak, daha nezih bir ortama kavuşturulacak" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.