Sinop

Mağarada doğurduğu 9 yavru ile birlikte kurtarıldı

14:09 14 Nisan 2020 1 Yorum Var
Mağarada doğurduğu 9 yavru ile birlikte kurtarıldı

Sinop sahilinde, deniz suyunun yükselmesiyle mağarada mahsur kalan köpek ve doğurduğu 9 yavrusu bir vatandaş tarafından kurtarıldı.



Karakum mevkisindeki bir mağarada sokak köpeği, 9 yavru doğurdu. Köpek ve yavruları deniz suyunun yükselmeye başlamasıyla mağarada mahsur kaldı. Durumu fark eden Yavuz Şen, mağaradan hayvanları alıp, kıyıya çıkardı. Köpeği daha önce beslediğini anlatan Yavuz Şen; "Hamile olduğunu gördüğüm bir köpek vardı. Burada yavrulasın, soğukta yavrulamasın diye 15 gündür bakıyordum. Bugün geldim bulamadım, her yere baktım. Başka bir siyah köpek yanıma geldi onun peşinden buraya geldim. Gittiğimde anne çıktı karşıma, anladım ki yavruları orada ama alınmayacak bir yerde doğum yapmış. Bir şekilde hepsini çıkarttık, 9 yavru yapmış ve hepsi sağlıklı" dedi.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    iyilik yap denize at,balık bilmese Allah bilir....insanoğlunun dünyaya geliş sebebi Allah ın imtihanına tabii tutulmak,iyinin ve kötünün belli olması içindir. köpeğe yardım eden adam sınav sorularından birini başarıyla vermiş....merhamet ve insanlık.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.