Sinop

Torunlarına saldıran dev yılanı öldürdü

10:15 29 Mayıs 2020 24 Yorum Var
Torunlarına saldıran dev yılanı öldürdü

Sinop'ta bir şahıs, evin bahçesinden oynayan torunlarına saldıran 4 metrelik yılanı tüfekle öldürdü.

Olay, merkeze bağlı Mertoğlu köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 64 yaşındaki Recep Gördal adlı vatandaşın bahçesine giren yaklaşık 4 metre boyundaki yılan, o sırada bahçede oynayan torunlarına saldırdı. Çığlık atarak kaçmaya başlayan torunlarını gören Recep Gördal, yılanı tüfekle vurarak etkisiz hale getirdi.

Recep Gördal, yılanı torunlarına zarar vereceğinden endişe duyduğu için öldürmek zorunda kaldığını söyledi. Yılanı gördüklerinde büyük korku yaşadıklarını belirten Gördal, "Torunlarımın çığlık çığlığa kaçıştığını gördüm. Arkalarından da başını yaklaşık 1 metre yukarıya kaldırmış halde yılan geliyordu. Hemen tüfeğimi aldım ve kaçmasını sağlamak amacıyla ateş ettim. Ama kaçmadı, saldırmaya devam etti. Hala üzerimize geliyordu. Ben de en son kafasına ateş ederek etkisiz hale getirdim. Vurmak istemezdim. Zaten gördüğümüz yılanlara dokunmuyoruz. Sonuçta can taşıyorlar ve doğanın dengesini sağlıyorlar. Bahçelerimizdeki fareleri yiyorlar. Ama bu farklıydı. Saldırınca mecburen kendimizi koruduk. Hala aklıma geldikçe korkuyorum. Böyle bir yılanla bu bölgede ilk kez karşılaştım" dedi.

YORUMLAR

24 Yorum Var
  • Abdurrahman 3 yıl önce Şikayet Et
    Millet yok Hazer yılanı yok zararsız yok dost ulan adam gayet düzgün açıklamış torunlarının çığlıkları mı görünce korkudan refleks olarak yapmış yok öyle yok şöyle ben şarjörü boşaltırdım görsem
    Cevapla
  • rizeli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne ya ejderha gibi,karşıma çıksa korkudan füze bile atarım.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bazı yorumlarda öldürme diyorlar zararsız diyorlar kardeşim türkiyede zararlı hayvan var mı yok diyeceksiniz ama her yıl hayvan kaynaklı ölüm oluyor bu ülkede gecen yıl kayseride liseye giden cocugu öldürdü sokak köpekleri yılan küçük cocukları bogabilir bogmayan yılan bi an olur bogadabilir tedbirli olun kene akrep yılan hatta şimdiye kadar denizlerimiz iyiydi balon ve aslan balıgı zehirlidir denizlerimizde köpek balıgı cogaldı farklı yırtıcı türler gelmeye başladı tedbirli olun corona=yarasa?!
    Cevapla
  • Edebali 3 yıl önce Şikayet Et
    Hazer yılanı kesinlikle zehirdizdir.fareyle beslenir .insanları görünce kaçar,üzerine giderseniz saldırganları.isirir ısırığı can yakar acı verici dir.fakat öldürmez zehirsizdir.ciftci dostudur.gecen gün evimin temelinden iki adet 2 metrelik çıktı.yakaladim su kanalina saldım.oldurmeyeceksiniz öldürmeyin sen o yılanın yaşadığı yerde yaşıyorsan zaten o yılanın zehirli olmadığını biliyorsun.cok büyüktü ne olur ne olmaz dedin öldürdün,haklılık payın var lakin sen yinede öldürmeye bak.benim yaşadığım yerde evime bile giriyorlar,korkutucu ama zehirsiz.kukurt dök ev kenarına sarımsak dik mazotlu bezler köy amca gelmezler.kedi besle tavuk besle güzel amcam ama öldür me!!!!
    Cevapla
  • hiju 3 yıl önce Şikayet Et
    ilk defa böyle bir yılan görüyorum ilk defa hazer yılanı diye bir yılan çeşidi duydum Akdeniz bölgesinde yok bunlardan muhtemelen yoksa bende köyde yaşıyorum
  • Bruu 3 yıl önce Şikayet Et
    Hazer yılanı değil bu
  • Erdem 3 yıl önce Şikayet Et
    Cezalandırılmalı.
    Cevapla
  • ŞaH MaT 3 yıl önce Şikayet Et
    Yuhhh, Yok Canım Asmalı
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.