Şırnak

Silopi’ye 429 öğretmen atandı

11:23 17 Eylül 2015 1 Yorum Var
Silopi’ye 429 öğretmen atandı

Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, Silopi ilçesine 429 yeni öğretmenin atandığını belirtti.

Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, Silopi ilçesine 429 yeni öğretmenin atandığını belirtti.

Dayanan, son günlerde artan terör eylemlerine rağmen eğitim ve öğretim alanında sıkıntı yaşamadıklarını ve gelen öğretmenleri en iyi şekilde karşılayacaklarını söyledi.

Yeni atanan öğretmenleri karşılamak için komisyon kurduklarını dile getiren Dayanan, şöyle konuştu:

"Bu komisyon öğretmenlerimizin bütün sorunları ile ilgilenecekler. Öğretmenler görevlerine başlayıncaya kadar komisyonumuz, görevine devam edecektir. Yeni atanan öğretmenler, kısa bir süre içinde görevlerine başlayacaktır. Bizim hakkımızda bilgi almak isteyen öğretmenler kurumumuzun resmi sitesi olan http://silopi.meb.gov.tr/ adresinden alabilirler."

Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Dayan, 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında Silopi’de yeni okulların hizmete gireceğini söyledi.

Dayanan, "Yeni dönem ile beraber 24 derslikli Habur Anadolu Lisesi, 24 derslikli Yunus Emre İlköğretim Okulu ve 24 derslikli Kız İmam Hatip Lisesi faaliyete geçecektir. Ayrıca, ileride ilçede bir erkek ve bir kız öğrenci yurdu yapılacaktır. Yeni açılan okullarımız ile eğitim çıtasını üst seviyelere çıkartmak istiyoruz. Bunu buradaki öğretmen ve yeni gelecek olan öğretmen arkadaşlar ile başarmak istiyoruz" diye konuştu.

 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Umut 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah o öğretmenlerden razı olsun
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.